Θ. Φορτσάκης: Ιδεοληψία και φανατισμός σκοτώνουν οριστικά την Παιδεία

Πέμπτη, 16 Απριλίου 2015 18:15
UPD:18:18
Eurokinissi/ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

«Τίποτα δεν μένει όρθιο από την καταστροφική μανία του υπουργού» αναφέρει ο κ. Φορτσάκης εκτιμώντας ότι η διάλυση επέρχεται με την αναβίωση της συνδιοίκησης των ΑΕΙ με τους φοιτητές, με τη διατήρηση του καθεστώτος των αιωνίων φοιτητών, με την επαναφορά του ασύλου στη χειρότερή του έκδοση (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Για επιστροφή της Παιδείας στις πιο μαύρες ημέρες του παρελθόντος κάνει λόγο ο υπεύθυνος του Τομέα Παιδείας και Θρησκευμάτων της Νέας Δημοκρατίας Θεόδωρος Φορτσάκης σχολιάζοντας το πολυνομοσχέδιο με τις προωθούμενες αλλαγές.

«Τίποτα δεν μένει όρθιο από την καταστροφική μανία του υπουργού» αναφέρει ο κ. Φορτσάκης εκτιμώντας ότι η διάλυση επέρχεται με την αναβίωση της συνδιοίκησης των ΑΕΙ με τους φοιτητές, με τη διατήρηση του καθεστώτος των αιωνίων φοιτητών, με την επαναφορά του ασύλου στη χειρότερή του έκδοση.

Σε ό,τι αφορά τη μέση εκπαίδευση κάνει λόγο για εγκατάλειψη κάθε αξιοκρατική διαδικασία κρίνοντας ότι «προωθούνται σε όλες τις θέσεις ευθύνης οι κομματικοί ημέτεροι με την κατάργηση της αξιολόγησης και την αλλαγή του τρόπου επιλογής των στελεχών εκπαίδευσης».

«Η ιδεοληψία και ο φανατισμός σκοτώνουν οριστικά την Παιδεία μας» καταλήγει ο κ. Φορτσάκης.
 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή