Κυκλοφοριακό έμφραγμα λόγω μεταλλωρύχων στη Μεσογείων

Πέμπτη, 16 Απριλίου 2015 11:18
UPD:11:23
EUROKINISSI/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Η λεωφόρος Μεσογείων είναι κλειστή και στα δύο ρεύματα και ειδικότερα στο ρεύμα καθόδου από το ύψος του Πενταγώνου και στο ρεύμα ανόδου από το ύψος της Μιχαλακοπούλου.

A- A A+

Μποτιλιάρισμα έχει προκληθεί στους στους δρόμους γύρω από τη λεωφόρο Μεσογείων, όπου από το πρωί διαδηλώνουν 4.000 μεταλλωρύχοι από τη Χαλκιδική, ζητώντας τη συνέχιση της λειτουργίας των μεταλλείων χρυσού. 

Η λεωφόρος Μεσογείων είναι κλειστή και στα δύο ρεύματα και ειδικότερα στο ρεύμα καθόδου από το ύψος του Πενταγώνου και στο ρεύμα ανόδου από το ύψος της Μιχαλακοπούλου. Στην άνοδο εκτροπή της κυκλοφορίας στη λεωφόρο Δημοκρατίας, μέσα από το Νέο Ψυχικό.

Σοβαρά κυκλοφοριακά προβλήματα καταγράφονται και στη λεωφόρο Κατεχάκη, όπως και σε άλλους δρόμους που οδηγούν στο κέντρο της Αθήνας. 

Τα 82 πούλμαν που μετέφεραν τους διαδηλωτές στην Αθήνα κατευθύνονται προς το πάρκινγκ του κλειστού γηπέδου του Ταε Κβο Ντο, στο Παλαιό Φάληρο.

Αργότερα οι διαδηλωτές θα πραγματοποιήσουν πορεία προς τη Βουλή, ενώ στις 18:00 προγραμματίζεται στα Προπύλαια συγκέντρωση κατά της εξόρυξης στις Σκουριές.  

 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή