Αφεντικό στο Μάντσεστερ η Γιουνάιτεντ

Κυριακή, 12 Απριλίου 2015 19:55
UPD:19:57
REUTERS/Darren Staples
A- A A+

Αυτή ναι, πλησιάζει στην ομάδα που ονειρεύονται οι πολυάριθμοι φίλοι της... Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν εξαιρετική απόψε στο «Όλντ Τράφορντ» και μετέτρεψε σε... προπόνηση το τοπικό ντέρμπι με τη Σίτι, την οποία συνέτριψε 4-2 στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής.

Οι «πολίτες» σίγουρα δεν θα μπορούσαν ποτέ να φανταστούν τέτοια εξέλιξη, ειδικά μάλιστα από τη στιγμή κατά την οποία προηγήθηκαν στην έδρα της αντιπάλου τους στο 8ο λεπτό με τον Σέρχιο Αγουέρο.

Από εκείνο το σημείο και ύστερα, όμως, μόνο μία ομάδα υπήρχε στο γήπεδο και ήταν η Γιουνάιτεντ, που ισοφάρισε με τον Άσλεϊ Γιανγκ στο 24΄ και πήρε προβάδισμα με τον Μαρουάν Φελαϊνί στο 27΄.

Το συγκρότημα του Λουίς Φαν Γκάαλ δεν σταμάτησε όμως εκεί, αλλά με τους Χουάν Μάτα στο 67΄ και Κρις Σμόλινγκ στο 74΄ έδωσε εύρος στη νίκη του (μείωσε στο 89΄ ο Αγουέρο), που διατήρησε τους «κόκκινους διαβόλους» στην τρίτη θέση και στο κατόπι της δεύτερης Άρσεναλ (66 - 65 οι βαθμοί).

Όσο για τη Σίτι του Μανουέλ Πελεγκρίνι; Από το κακό στο χειρότερο... Οι «πολίτες» είναι τέταρτοι με 61 βαθμούς και όπως έχει τώρα η κατάσταση, ο Χιλιανός προπονητής θα πρέπει να προετοιμάζεται για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις