Προσπάθησαν να πάρουν ναρκωτικά χάπια με πλαστές ιατρικές συνταγές

Σάββατο, 11 Απριλίου 2015 19:39
UPD:19:41
EUROKINISSI/ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ εντόπισαν το όχημα στο οποίο επέβαιναν. Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν έξι πλαστές ιατρικές συνταγές ναρκωτικών χαπιών, ενώ στην κατοχή του 35χρονου ιδιώτη βρέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Συνελήφθησαν ένας 30χρονος ειδικός φρουρός και δύο ακόμη άντρες, 34 και 35 ετών, που επιχείρησαν με πλαστές ιατρικές συνταγές να αγοράσουν ναρκωτικά δισκία από δύο φαρμακεία στην Αττική.

Ο ειδικός φρουρός τέθηκε σε διαθεσιμότητα, ενώ διατάχθηκε και ένορκη διοικητική εξέταση. 

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ εντόπισαν το όχημα στο οποίο επέβαιναν. Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν έξι πλαστές ιατρικές συνταγές ναρκωτικών χαπιών, ενώ στην κατοχή του 35χρονου ιδιώτη βρέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης.

Τη διερεύνηση της υπόθεσης ανέλαβε η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων. Όπως προέκυψε, οι πέντε από τις ιατρικές συνταγές φέρονται να συνταγογραφήθηκαν από γιατρό που έχει αποβιώσει, αλλά έφεραν ημερομηνία μετεγενέστερη του θανάτου του.

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε ότι τη μία συνταγή είχε καταρτίσει παράνομα τον 39χρονο γιο του θανόντα γιατρού, ο οποίος συνέληφθη. Σε έρευνα στο σπίτι του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα σπρέι πιπεριού.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή