Δεκτή από τον Αρμένιο πρωθυπουργό έγινε η Κιμ Καρντάσιαν

Πέμπτη, 09 Απριλίου 2015 22:54
UPD:19/04/2015 22:06
REUTERS/STRINGER

Η Κιμ Καρντάσιαν με την αδελφή της Κλόε στην Αρμενία.

A- A A+

Δεκτή από τον πρωθυπουργό της Αρμενίας Χοβίκ Αμπραχαμίγιαν έγινε η πρωταγωνίστρια των τηλεοπτικών ριάλιτι Κιμ Καρντάσιαν, όπως και η οικογένειά της, στην πρώτη τους επίσκεψη στη χώρα.

Ο πρωθυπουργός εξήρε τη συνεισφορά της στη «διεθνή αναγνώριση και καταδίκη της γενοκτονίας των Αρμενίων».

Την Κιμ Καρντάσιαν, το σύζυγό της, τον ράπερ Κένι Ουέστ, την κόρη τους Νορθ Ουέστ και την αδελφή της Κλόε υποδέχθηκαν εκατοντάδες θαυμαστές τους κατά την άφιξή τους στην πρωτεύουσα Γερεβάν το βράδυ της Μ. Τετάρτης.

«Ο σύζυγός μου και η κόρη ήρθαν επίσης στην Αρμενία προκειμένου να δουν από κοντά την κληρονομιά μου και να μάθουν περισσότερα για τους προγόνους μου. Τα ξαδέλφια μου έχουν επίσης έρθει. Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που βρίσκομαι εδώ που δεν θα μπορέσω να κοιμηθώ», ανέφερε η Καρντάσιαν.

Η Κιμ και η αδελφή της Κλόε πόζαραν μπροστά από το επιβλητικό μνημείο της Μητέρας Αρμενίας που βρίσκεται εντός του Πάρκου της Νίκης.

Η πρωταγωνίστρια του τηλεοπτικού ριάλιτι «Keeping Up With the Kardashians» επισκέπτεται για πρώτη φορά την Αρμενία, χώρα των προγόνων.

Η ίδια δεν έκανε καμία δήλωση για τις μαζικές δολοφονίες που διαπράχθηκαν τον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, τα θύματα των οποίων τιμά η χώρα την 24η Απριλίου.

Σύμφωνα με τον διοργανωτή αυτού του ταξιδιού της διάσημης Αμερικανίδας, η Κιμ Καρντάσιαν επισκέπτεται για πρώτη φορά την χώρα των προγόνων της προκειμένου «να εργαστεί σε ένα ντοκιμαντέρ που θα έχει θέμα τη γενοκτονία των Αρμενίων» και να «τιμήσει τη μνήμη των θυμάτων».

Πηγή: ΑΜΠΕ, Γαλλικό Πρακτορείο, Reuters

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή