Ο Χρ. Πρωτόπαπας για συνεργασία Μάνου και Ανδριανόπουλου με ΠΑΣΟΚ

Τετάρτη, 11 Φεβρουαρίου 2004 14:06
A- A A+

«Πολλοί είχαμε ιδεολογικές και πολιτικές διαφορές με τους κυρίους Μάνο και Ανδριανόπουλο. Αυτές όμως αφορούν το παρελθόν. Τώρα κοιτάμε μπροστά και δουλεύουμε το όραμά μας για την κοινωνία».

Αυτό δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Χρήστος Πρωτόπαπας, απαντώντας σε ερώτηση σχετική με τη χθεσινή εξέλιξη συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ των κκ Μάνου και Ανδριανόπουλου.

«Η συμμετοχική διαδικασία που ξεκινήσαμε (και το μοντέλο της οποίας επικροτήθηκε την περασμένη Κυριακή) αποτελεί ένα άνοιγμα σε όλες τις δυνάμεις που θέλουν να συνεργαστούν μαζί μας για τις μεταρρυθμίσεις που απαιτούνται. Ανοίγουμε και δημιουργούμε ένα ρεύμα πλειοψηφίας, που ρίχνει τα διαχωριστικά τείχη και εγγυάται την ασφάλεια και την ευημερία του πολίτη. Κατανοώ ότι ορισμένοι έχουν δυσκολίες στο να αποδεχθούν τη νέα πραγματικότητα, αυτές οι αλλαγές όμως δημιουργούν τη δύναμη που χρειάζονται οι μεταρρυθμίσεις που θα προωθήσουμε».

Απαντώντας σε άλλη ερώτηση, ο κ. Πρωτόπαπας παρατήρησε πως αν επικρατούσε η λογική της απόλυτης συνέπειας με το παρελθόν, ούτε η ΝΔ θα έπρεπε να συνεργαστεί με τον Στέλιο Παπαθεμελή.

Πηγή: ΑΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή