Βόλεϊ: Προβάδισμα πρόκρισης για Παναθηναϊκό

Τρίτη, 07 Απριλίου 2015 22:23
UPD:22:35
INTIME SPORTS/MOTIONTEAM
A- A A+

Ο Παναθηναϊκός δημιούργησε τη μεγάλη έκπληξη με το «καλημέρα» των πλέι οφ για τις θέσεις 1-4 στην Α1 Ανδρών, καθώς νίκησε για δεύτερη φορά σε τρεις ημέρες τον ΠΑΟΚ στο κλειστό της Πυλαίας, επίσης με το ίδιο σκορ (3-2).

Η προηγούμενη ήταν το περασμένο Σάββατο αλλά υπήρξε «ανώδυνη» για τον «Δικέφαλο», καθώς η μακεδονική ομάδα είχε ήδη εξασφαλίσει την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο.

Απόψε, όμως, η ήττα «πόνεσε» αρκετά τους «ασπρόμαυρους», καθώς σημειώθηκε στον πρώτο αγώνα των πλέι οφ. Οι «πράσινοι» έκαναν το 1-0 απέναντι στο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου και πήραν το αβαντάζ της έδρας, με το δεύτερο παιχνίδι να διεξάγεται και πάλι στην έδρα του ΠΑΟ, τη Μεγάλη Πέμπτη, και την πρόκριση να κρίνεται στις τρεις νίκες.

Νωρίτερα, ο Α.Ο. Κηφισιάς νίκησε με 3-0 την Ορεστιάδα στο μεταξύ τους νοκ - άουτ αγώνα για τις θέσεις 5-8 και προκρίθηκε στην εξάδα του πρωταθλήματος.

Από την πλευρά της, η ακριτική ομάδα περάτωσε τις υποχρεώσεις της στη φετινή διοργάνωση, καθώς κατατάχθηκε οριστικά στην όγδοη θέση της τελικής κατάταξης.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις