Γερμανία: «Μαίνεται η μάχη» για το Τσάμπιονς Λιγκ

Σάββατο, 04 Απριλίου 2015 18:31
UPD:18:35
EPA/Uwe Anspach

H Γκλάντμπαχ επικράτησε με 1-4 επί της Χοφενχάιμ.

A- A A+

Το προβάδισμα που έχει για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ έναντι της Λεβερκούζεν διατήρησε η Γκλάντμπαχ, μετά το επιβλητικό 4-1 εκτός έδρας επί της Χοφενχάιμ.

Η μάχη ανάμεσα στη Μπορούσια και στη Μπάγερ καλά κρατεί μετά από 27 αγωνιστικές στη μπουντεσλίγκα. Η Γκλάντμπαχ πέρασε με το εμφατικό 4-1 από την έδρα της Χοφενχάιμ, με δύο γκολ του Χέρμαν κι από ένα των Ράφαελ και Κρούσε, την ώρα που «ασπιρίνες» έκαναν «περίπατο» επί του Αμβούργου στη «Μπάι Αρίνα» με 4-0.

Με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο στην αρχκή ενδεκάδα και τους Κίσλινγκ, Κάστρο να πετυχαίνουν από δύο γκολ, η Μπάγερ συνέτριψε τους Βόρειους και, πλέον, το έργο της παραμονής για τους φιλοξενούμενους γίνεται ακόμη πιο δύσκολο.

Η ουραγός Στουτγκάρδη ισοφάρισε προσωρινά τη Βόλφμπουργκ με τον Χάρνικ, αλλά οι «λύκοι» με δύο γκολ στο δεύτερο μέρος έφτασαν στο άνετο 3-1 και μείωσαν προσωρινά τη διαφορά από την πρωτοπόρο Μπάγερν (παίζει αργότερα με τη Ντόρτμουντ) στους 7 βαθμούς. Για τους γηπεδούχους δύο τέρματα πέτυχε ο Ροντρίγκες κι ένα ο Σούρλε.

Βαθιά ανάσα στη μάχη που δίνει για την αποφυγή του υποβιβασμού πήρε η Φράιμπουργκ, με το νικηφόρο 1-0 επί της Κολονίας. Το «χρυσό» γκολ των γηπεδούχων πέτυχε ο Φραντς.

Σε ουσιαστικά αδιάφορο ματς, Βέρντερ Βρέμης και Μάιντς έμειναν στο 0-0, ενώ ισόπαλο τελείωσε και το παιχνίδι ανάμεσα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης και στο Ανόβερο (2-2). Ο βαθμός που απέσπασαν οι φιλοξενούμενοι μπορεί να χαρακτηριστεί «χρυσός» στη μάχη που δίνουν για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 2-0 με τα τέρματα των Μάντλουγκ, Αϊγκνερ, αλλά οι παίκτες του Ταϊφουν Κορκούτ δεν το έβαλαν κάτω. Μείωσαν στο 69΄ με το Μαρσέλο και στο 82΄ ο Για διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις