Αναστασίου: Έχουμε πίστη στο πλάνο μας, μπορούμε τίτλους

Πέμπτη, 02 Απριλίου 2015 21:53
UPD:21:55
EUROKINISSI

«Όταν είσαι στον Παναθηναϊκό, πάντα στόχος είναι να κερδίζεις τίτλους. Σίγουρα θέλω να κερδίσω τίτλους κι όχι μόνο το πρωτάθλημα. Τουλάχιστον να δίνεται η δυνατότητα στα γήπεδα να κερδίζουμε τίτλους» πρόσθεσε ο Γιάννης Αναστασίου (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Η εμπιστοσύνη της διοίκησης και η πίστη της ομάδας στις δυνατότητές της είναι οι βασικοί λόγοι που ώθησαν τον Γιάννη Αναστασίου να πει το «ναι» στην πρόταση της διοίκησης του Παναθηναϊκού για επέκταση της συνεργασίας τους ως το 2018.

Ο Έλληνας τεχνικός παραδέχθηκε με δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA ότι το σχέδιο που έχει καταρτιστεί εδώ και δύο χρόνια δεν θα παρεκκλίνει ούτε κατ΄ ελάχιστο, ενώ εξέφρασε την ελπίδα ότι το ποδόσφαιρο στη χώρας μπορεί να αναβαθμιστεί και να γίνει πιο ανταγωνιστικό.

«Το πιο σημαντικό για μένα είναι πως η διοίκηση πιστεύει στο πρότζεκτ που έχουμε καταρτίσει. Θέλω να πιστεύω πως θα αλλάξουν κάποια πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και θα γίνει πιο ανταγωνιστικό. Το πρότζεκτ και η ελπίδα πως κάτι θα αλλάξει με οδήγησαν στο να μείνω» είπε ο Αναστασίου.

«Όταν είσαι στον Παναθηναϊκό, πάντα στόχος είναι να κερδίζεις τίτλους. Σίγουρα θέλω να κερδίσω τίτλους κι όχι μόνο το πρωτάθλημα. Τουλάχιστον να δίνεται η δυνατότητα στα γήπεδα να κερδίζουμε τίτλους» πρόσθεσε.

Σε ερώτηση για τη στήριξη που απολαμβάνει από τη διοίκηση απάντησε ότι «υπομονή δεν υπάρχει στην Ελλάδα, ωστόσο η διοίκηση του Παναθηναϊκού έχει δει κάποια πράγματα. Πάνω απ΄ όλα πιστεύει στο πλάνο που έχουμε θέσει εδώ και 2 χρόνια. Το σημαντικό είναι πως η ομάδα κάνει βήματα. Ξεκίνησε απ’ το μηδέν και… ανεβαίνει».

Όσο για την αυτοκριτική του; «Σαφώς κι έχουμε κάνει λάθη, αλλά περισσότερα είναι τα σωστά. Ο Παναθηναϊκός έχει αποκτήσει ταυτότητα, έχει τη δική του φιλοσοφία, μια βάση σαν ομάδα. Έχει έναν πάρα πολύ καλό κορμό και πάνω σ΄ αυτόν μπορεί να χτίσει τα επόμενα χρόνια για να ανέβει επίπεδο και να γίνει η ομάδα που ονειρεύονται οι οπαδοί του».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις