Περέιρα: Έχω πάρει κάποιες αποφάσεις

Πέμπτη, 02 Απριλίου 2015 20:12
UPD:20:13
INTIME SPORTS/LATO KLODIAN

Ο Βίτορ Περέιρα έχει καταλήξει σε συμπεράσματα κι έχει διαμορφώσει ένα πλάνο ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Ο Βίτορ Περέιρα έχει καταλήξει σε συμπεράσματα κι έχει διαμορφώσει ένα πλάνο ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, όπως δήλωσε μιλώντας στη συνδρομητική τηλεόραση της Nova.

Για τις αλλαγές στο ρόστερ είπε ότι «θέλω να εκτιμήσω την ομάδα και τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται εδώ, προκειμένου να χρησιμοποιήσω τις εκτιμήσεις αυτές για να λάβω τις αποφάσεις μου. Είναι κάτι που έχω ξεκινήσει εδώ και καιρό και συνεχίζω να το κάνω. Βρίσκομαι σε συζητήσεις».

Όσο για τον πρωταρχικό στόχο του, αυτός είναι «να υπάρχει ισορροπημένος αριθμός παικτών σε όλες τις θέσεις, γνωρίζοντας πάντως ότι η αγορά είναι απρόβλεπτη και μπορεί να έρθει κάποια πρόταση για έναν παίκτη μας. Όμως, σίγουρα έχω πάρει κάποιες αποφάσεις και συνεχίζω να σκέφτομαι ακόμα για κάποιους άλλους παίκτες μας προκειμένου να πάρω τις αποφάσεις για το μέλλον. Θα χρησιμοποιήσω και τα επόμενα παιχνίδια στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο, ώστε να πάρω τις τελικές αποφάσεις για τον προγραμματισμό της σεζόν».

Για την αγωνιστική εικόνα των «ερυθρόλευκων» ανέφερε ότι «δεν υπάρχει κανένας άλλος που να θέλει την ποιότητα στο παιχνίδι μας όσο εγώ. Θέλω όταν τελειώνει ένα παιχνίδι να είμαι περήφανος για την ομάδα μου. Εκτός από την εικόνα του νικητή, θέλω η ομάδα να έχει αφήσει και μία πολύ καλή εικόνα με την απόδοσή της. Αυτό προσπαθώ από την πρώτη ημέρα που ήρθα».

Για να συμβεί όμως υπάρχει μια αναγκαία προϋπόθεση. Ποια; «Είναι πολύ δύσκολο να βελτιώσεις την ποιότητα του παιχνιδιού σου όταν παίζεις σε έναν πολύ κακό αγωνιστικό χώρο. Αυτό είναι ένα από τα μεγάλα προβλήματα του ελληνικού πρωταθλήματος. Αν θέλει να βελτιώσει γενικότερα την ποιότητα των παιχνιδιών, θα πρέπει να βελτιώσει τους αγωνιστικούς χώρους.»

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις