Τένις: Στα ημιτελικά του Μαϊάμι Μπέρντιχ και Μάρεϊ

Πέμπτη, 02 Απριλίου 2015 12:55
UPD:12:58
USA Today Sports/Geoff Burke

O Άντι Μάρεϊ συνάντησε πολύ μεγάλη αντίσταση από τον ταλαντούχο αντίπαλό του ώσπου να βρει τις απαντήσεις και να γίνει ο πρώτος που προκρίθηκε στους «τέσσερις» της διοργάνωσης. 

A- A A+

Παίζοντας πολύ καλά στις καθοριστικές φάσεις του παιχνιδιού απέναντι σε έναν εξαιρετικό αντίπαλο, όπως ήταν ο Ντόμινικ Τιμ, ο Άντι Μάρεϊ κατάφερε να περιορίσει τον ενθουσιώδη 21χρονο Αυστριακό και με ανατροπή να φτάσει στη νίκη - πρόκριση στα ημιτελικά του Miami Masters 1000.

Ο Τιμ κέρδισε τις εντυπώσεις και ο Μάρεϊ το παιχνίδι, αλλά η αλήθεια είναι πως ο Βρετανός συνάντησε πολύ μεγάλη αντίσταση από τον ταλαντούχο αντίπαλό του ώσπου να βρει τις απαντήσεις και να γίνει ο πρώτος που προκρίθηκε στους «τέσσερις» της διοργάνωσης. 

Ο 27χρονος Βρετανός αιφνιδιάστηκε από το απίστευτο ξεκίνημα του Τιμ, έχασε το πρώτο σετ με 6-3 αλλά σταδιακά «έχτισε» το παιχνίδι του στις απαιτήσεις του αγώνα, ισοφάρισε κερδίζοντας το δεύτερο σετ με 6-4 και ύστερα όλα έγιναν απλά, καθώς η εμπειρία νίκησε τον ενθουσιασμό και το τελευταίο σετ ήρθε εύκολα με 6-1.

Απέναντί του ο Μάρεϊ θα βρει τον Τόμας Μπέρντιχ. Ο Τσέχος άσος δεν συνάντησε ιδιαίτερη δυσκολία απέναντι στον Αργεντινό Χουάν Μονάκο, τον οποίο νίκησε με 2-0 (6-3, 6-4) και προκρίθηκε στα ημιτελικά της διοργάνωσης για δεύτερη συνεχή χρονιά και συνολικά τέταρτη στην καριέρα του.

Ο Μπέρντιχ, νούμερο 9 στην παγκόσμια κατάταξη αλλά από την προσεχή Δευτέρα τουλάχιστον νούμερο 8, θα παίξει για 12η φορά στην καριέρα του απέναντι στον Μάρεϊ έχοντας μαζί του τη θετική παράδοση, καθώς προηγείται του Βρετανού με 6-5 νίκες. 

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Αθλητικές Μεταδόσεις