Πόλο: «Βόμβα» Υδραϊκού, απέκλεισε τη Βουλιαγμένη στο Κύπελλο

Πέμπτη, 02 Απριλίου 2015 00:37
UPD:00:48
INTIME SPORTS

Στιγμιότυπο του αγώνα Παναθηναϊκός - Γλυφάδα.

A- A A+

Ο Παναθηναϊκός κοίταξε τον αποκλεισμό κατάματα, αλλά κατόρθωσε να διατηρηθεί «ζωντανός» στην κανονική διάρκεια του αγώνα και στο τέλος νίκησε με 10-9 στα πέναλτι τη Γλυφάδα και προκρίθηκε στο φάιναλ-4 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι «πράσινοι» βρέθηκαν να χάνουν με 5-2 στο άδειο λόγω της τιμωρίας τους Ιλίσιο κολυμβητήριο, ανέκτησαν όμως το προβάδισμα με 6-5 αλλά το πέναλτι του Παπαδόπουλου ενάμισι λεπτό πριν τη λήξη έφερε το 6-6, που δεν άλλαξε στην παράταση και στα πέναλτι ο τερματοφύλακας Καραμπέτσος απέκρουσε δύο κι έδωσε την πρόκριση στον Παναθηναϊκό.

Ακριβώς με τον ίδιο τρόπο προκρίθηκε στο φάιναλ-4 και ο ΠΑΟΚ, που μετά το 9-9 στην κανονική διάρκεια επικράτησε στο «Ρέστειο» κολυμβητήριο του Παλαιού Φαλήρου με 5-3. 

Αφού τελικά οι δύο «μεγάλοι» γλίτωσαν τον αποκλεισμό in extremis, η... βόμβα έσκασε με τον αποκλεισμό της Βουλιαγμένης από τον Υδραϊκό. Η ομάδα των πολλών βετεράνων, που αγωνίζονται μόνο για τη χαρά του παιχνιδιού, νίκησε τον ΝΟΒ με 8-7 κι έκανε πιο εύκολη τη ζωή του... Ολυμπιακού, που αναμένεται να κάνει περίπατο τόσο απέναντι στη Χίο, στα προημιτελικά, όσο και στο φάιναλ-4.

Να σημειωθεί ότι η αναμέτρηση του Υδραϊκού ήταν για τη φάση των «16». Στα προημιτελικά θα αντιμετωπίσει στις 29 Απριλίου τον ΝΟ Πατρών στην αχαϊκή πρωτεύουσα και αν νικήσει θα προκριθεί στην τελική φάση.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις