Στη Forthnet έως το 2019 το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας

Τετάρτη, 01 Απριλίου 2015 19:35
UPD:19:51
INTIME SPORTS/INTIMEsports
A- A A+

Την επέκταση της συνεργασίας με τη Forthnet κατά δύο έτη, δηλαδή έως το 2019, αποφάσισε το σημερινό διοικητικό συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας, με ψήφους 13-1. Κατά ψήφισε η Ξάνθη, ο Παναθηναϊκός δεν παρέστη ενώ ο ΠΑΟΚ δεν είχε δικαίωμα ψήφου.

Η ΑΕΚ δεν είχε φυσικά δικαίωμα εκπροσώπησης, καθώς αγωνίζεται στη Β΄ Εθνική, όμως συντάσσεται με τον Παναθηναϊκό και το «Δικέφαλο του Βορρά», αν και όπως σημείωσε ο πρόεδρος της Λίγκας, Γιώργος Μποροβήλος «και στην προηγούμενη επέκταση κάποιοι προσχώρησαν στην πορεία. Μέχρι το 2017 πολλά μπορεί να γίνουν».

Για τη νέα σύμβαση του ΟΠΑΠ προτάθηκε η σύσταση Επιτροπής, που θα εξετάσει όλες τις παραμέτρους πριν φέρει το θέμα προς ψήφιση. Αυτή την Επιτροπή, που θα ασχοληθεί και με την καταγγελία του Ολυμπιακού περί ασυμβίβαστου της ΑΕΚ, συνθέτουν οι εκπρόσωποι των ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, ΠΑΣ Γιάννινα, Λεβαδειακός, ΠΑΟΚ, Παναιτωλικός, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός.

Η πρόταση της ΠΑΕ Εργοτέλης για υποβιβασμό δύο ομάδων αντί τεσσάρων δεν συζητήθηκε, με τη διοργανώτρια αρχή να παραπέμπει το θέμα στη δικαιοδοσία της ΕΠΟ, αν και όπως σημείωσε ο κ. Μποροβήλος έχει ήδη εγκριθεί η συμμετοχή 16 ομάδων στο επόμενο πρωτάθλημα.

«Ο καθένας μπορεί να βάζει ζητήματα, αλλά για να αλλάξει αυτό απαιτείται ομοφωνία και έγκριση από την ΕΠΟ» σημείωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις