Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη τίμησε Ολυμπιακό και δήμο Πειραιά

Τρίτη, 31 Μαρτίου 2015 00:21
UPD:00:24
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

Φωτογραφία αρχείου.

A- A A+

Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη τίμησε την ΠΑΕ Ολυμπιακός και τον πρόεδρό της, Βαγγέλη Μαρινάκη, για τη δωρεά στην Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών «Όραμα Ελπίδας». 

«Θεωρούμε ότι ο Ολυμπιακός είναι κάτι παραπάνω από μια ποδοσφαιρική ομάδα και αυτό που κάνουμε είναι να είμαστε εκεί και να δίνουμε το παρών σε οτιδήποτε θεωρούμε ότι κάνει καλό στον τόπο μας. Ειδικά εδώ στο ‘Ίδρυμα “Ελπίδα”» τόνισε ο κ. Μαρινάκης.

«Αισθάνομαι ιδιαίτερη συγκίνηση, καθώς ο χρόνος αυτός επισφραγίζεται με την τοποθέτηση της πινακίδας του Ολυμπιακού στους χώρους της Τράπεζας Μυελού, η οποία πινακίδα θα θυμίζει για πάντα την πρόσφατη γενναιόδωρη δωρεά της ομάδας σας και τη μεγάλη σας στήριξη στην προσπάθειά μας» είπε η κυρία Βαρδινογιάννη.

«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά εκ μέρους των μελών και των παιδιών του Συλλόγου μας γιατί η δωρεά του Ολυμπιακού στηρίζει αυτό μας το έργο και γιατί, πίσω από αυτή την δωρεά, βρίσκεστε εσείς ως πρόεδρος της ΠΑΕ, που με μεγάλη ευαισθησία αποτελείτε έναν μεγάλο υποστηρικτή του έργου μας εδώ και πολλά χρόνια» πρόσθεσε.

Παρών και ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, ο οποίος υπογράμμισε ότι «είναι ιδιαίτερη χαρά γιατί και εσείς συνδράμετε τον Πειραιά μέσα από το πρόγραμμα που έχετε, αλλά και ο Πειραιάς μέσω του Ολυμπιακού συνδράμει τη μεγάλη προσπάθεια που κάνετε. Μακάρι να ενδυναμωθούν αυτές οι συνέργειες».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις