Μπάσκετ: Άνετη νίκη στη Νέα Σμύρνη για Παναθηναϊκό

Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2015 20:42
UPD:21:00
ICON PRESS/ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
A- A A+

Για ένα ημίχρονο, το πρώτο, άντεξε ο Πανιώνιος απέναντι στον Παναθηναϊκό στη Νέα Σμύρνη, στην τελευταία αναμέτρηση της 22ης αγωνιστικής στην Α1 Ανδρών. Τα πρώτα 20 λεπτά βρήκαν τις ομάδες ισόπαλες 34-34, όμως στην επανάληψη οι «πράσινοι» πάτησαν... γκάζι και στο τέλος το ταμπλό έγραψε 79-46 για την ομάδα του Ντούσαν Ιβάνοβιτς.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν την αστοχία του αντίπαλου, ενώ παίζοντας εξαιρετική άμυνα και με τον Κόλεμαν να κυριαρχεί στην επίθεση... άγχωσαν τους αντιπάλους τους. Με εννέα ασίστ στο πρώτο εικοσάλεπτο, ο Πανιώνιος προηγήθηκε ακόμη και 8 πόντους (28-20), αλλά η ευστοχία των Διαμαντίδη, Παππά και Σλότερ από την περιφέρεια βοήθησε τον Παναθηναϊκό να ισοφαρίσει. 

Στην τρίτη περίοδο, όμως, ο πρωταθλητής έκοψε κάθε όρεξη στους «κυανέρυθρους». Η άμυνά του εγκλώβισε τους παίκτες του Κρις Χουγκάζ, τα μακρινά σουτ συνέχισαν να μπαίνουν, ενώ η ενεργοποίηση του νωθρού έως τότε Μπατίστα  κοντά στο αντίπαλο καλάθι (12 πόντοι στην τρίτη περίοδο) έφεραν ένα επιμέρους 7-28, έστειλαν τη διαφορά στο +21 (41-62 στο 30΄) και το παιχνίδι τελείωσε πρόωρα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις