ΣΕΟ: Ανυπόστατο και ύποπτο το δημοσίευμα του «Observer»

Δευτέρα, 16 Φεβρουαρίου 2004 18:11
A- A A+

«Οι ανυπόστατοι, ύποπτοι και εμφανώς αναπόδεικτοι ισχυρισμοί του "Observer" κορυφώνουν έναν συστηματικό πόλεμο λάσπης που διεξάγεται εις βάρος Ελλήνων αθλητών και Ολυμπιονικών, που κατέδειξαν με τις επιδόσεις τους την ανωτερότητά τους και -εν τέλει- απέδειξαν ότι στον αθλητισμό δεν υπάρχουν ανίκητες υπερδυνάμεις. Υπάρχουν αξίες και αθλητές που συναγωνίζονται».

Αυτό αναφέρει ανακοίνωση του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών, με αφορμή δημοσίευμα του Observer που επιχείρησε να εμπλέξει τον Ελληνα προπονητή, Χρήστο Τζέκο και τους Ολυμπιονίκες μας, Κώστα Κεντέρη και Κατερίνα Θάνου, στην υπόθεση του αμερικανικού εργαστηρίου BALCO που κατηγορείται για παρασκευή και διάθεση σε αθλητές απαγορευμένων ουσιών.

«Ας αντιληφθούν επιτέλους ότι ο στίβος δεν είναι πεδίο μάχης για να επιτρέπονται βρώμικα μέσα», προσθέτει η ανακοίνωση και καταλήγει: «Οι Ολυμπιακοί Αγώνες της Αθήνας θα είναι οι καθαρότεροι της ιστορίας και οι έλληνες αθλητές δεν έχουν λόγο να ανησυχούν. Ας ανησυχούν όποιοι υπηρετούν την απόλυτη επίδοση ως σύγχρονη θεότητα και εθνική κουλτούρα».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις