Θ. Δρίτσας: Σαφής η πολιτική της κυβέρνησης για την ιδιωτικοποίηση του ΟΛΠ

Σάββατο, 28 Μαρτίου 2015 18:27
UPD:29/03/2015 10:28
INTIME NEWS
A- A A+

Η κυβερνητική θέση που έχει εξαγγελθεί στις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης αναφορικά με το θέμα της ιδιωτικοποίησης του ΟΛΠ ήταν σαφής, ανέφερε σε δήλωσή του στο ΑΜΠΕ ο αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας, Θεόδωρος Δρίτσας.

Παράλληλα, πρόσθεσε πως όσα δημοσιεύματα υπάρχουν σήμερα αναφορικά με αυτό το θέμα θα αποσαφηνιστούν αξιόπιστα και έγκαιρα μόνο μετά την επιστροφή της ελληνικής αντιπροσωπείας από την Κίνα.

Κληθείς να σχολιάσει δηλώσεις του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη που φέρεται να έχει κάνει στο κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων ότι «η ελληνική κυβέρνηση θα προχωρήσει στην πώληση του πλειοψηφικού πακέτου που διαθέτει στον ΟΛΠ εντός των επόμενων εβδομάδων», ο κ. Δρίτσας τόνισε: «Τα δημοσιεύματα αυτά δεν μπορούν να επιβεβαιώσουν μεταβολή της θέσης της κυβέρνησης αναφορικά με το θέμα του λιμανιού του ΟΛΠ».

Υπενθυμίζεται ότι ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης από την Κίνα όπου βρίσκεται δήλωσε σύμφωνα με το πρακτορείο Xinhua ότι εντός των επόμενων εβδομάδων θα προχωρήσει η ελληνική κυβέρνηση στην πώληση του πλειοψηφικού πακέτου που διαθέτει στον ΟΛΠ.

Ο κ. Δραγασάκης πρόσθεσε ότι υπήρξε «μια μικρή καθυστέρηση» στην διαδικασία, ως αποτέλεσμα «αλλαγής της ελληνικής κυβέρνησης».

Πηγή: ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή