Στην Παρί Σεν Ζερμέν καταλήγει ο Ντάνι Άλβες

Σάββατο, 28 Μαρτίου 2015 15:57
UPD:15:59
EPA/ALEJANDRO GARCIA
A- A A+

Εγκαταλείπει τη Βαρκελώνη για το Παρίσι ο Ντάνι Άλβες, καθώς ο Βραζιλιάνος διεθνής φουλ - μπακ των Καταλανών, σύμφωνα με το Radio Marca, έχει ήδη υπογράψει προσύμφωνο με την πρωταθλήτρια Γαλλίας. 

Ο Άλβες μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, η Μπαρτσελόνα δεν φάνηκε να «καίγεται» για να τον κρατήσει κι εκείνος κάθε άλλο παρά στεναχωρήθηκε, αφού όπως αναφέρει το ρεπορτάζ έχει συμφωνήσει σε τριετές συμβόλαιο έναντι 9 εκατομμυρίων ευρώ το χρόνο.

Σύμφωνα δε με το ραδιοφωνικό σταθμό που μετέδωσε την είδηση, ο εκπρόσωπος του δεξιού οπισθοφύλακα αναζητεί ήδη στην «πόλη του φωτός» την οικία που θα στεγάσει τον πελάτη του.

Το πρόβλημα το έχει πλέον η Μπαρτσελόνα, καθώς θα πρέπει να καλύψει τη θέση εκ των έσω με δεδομένη την απαγόρευση μεταγραφών που τής έχει επιβληθεί από τη FIFA για την προσεχή μεταγραφική περίοδο.

Ο Λουίς Ενρίκε δεν «τρελαινόταν» να κρατήσει τον Άλβες, τώρα όμως καλείται να βρει αξιόπιστη λύση, καθώς τόσο ο γηγενής Μοντόγια όσο και ο Βραζιλιάνος Ντάγκλας που παίζουν στη θέση δεν φαίνεται να αποτελούν επιλογές πρώτης γραμμής, αφού με όσα έχουν δείξει ως τώρα δεν είναι παίκτες που μπορούν να σταθούν στο κορυφαίο επίπεδο που παίζει η Μπαρτσελόνα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις