Κέρδισε τις εντυπώσεις ο Κάμερον στο πρώτο ντιμπέιτ με τον Μίλιμπαντ

Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2015 09:32
UPD:09:47
REUTERS/POOL

Σύμφωνα με δημοσκόπηση που διενεργήθηκε για λογαριασμό της Guardian / ICM το 54% των ερωτηθέντων θεωρεί ότι ο ηγέτης του Συντηρητικού Κόμματος και πρωθυπουργός της χώρας επικράτησε στην αναμέτρηση.

A- A A+

Νικητής της πρώτης τηλεοπτικής αναμέτρησης (debate) που διεξήχθη εν όψει των εθνικών εκλογών στη Βρετανία, αναδείχτηκε ο πρωθυπουργός της Βρετανίας και επικεφαλής των Συντηρητικών Ντέιβιντ Κάμερον, σύμφωνα με σχετική δημοσκόπηση, κατορθώνοντας να κλέψει τις εντυπώσεις έναντι του ηγέτη των Εργατικών Εντ Μίλιμπαντ.

Σύμφωνα με δημοσκόπηση που διενεργήθηκε για λογαριασμό της Guardian / ICM το 54% των ερωτηθέντων θεωρεί ότι ο ηγέτης του Συντηρητικού Κόμματος και πρωθυπουργός της χώρας επικράτησε στην αναμέτρηση. Το 46% θεωρεί νικητή τον Εντ Μίλιμπαντ.

Στη διάρκεια της τηλεοπτικής συζήτησης οι δυο πολιτικοί κλήθηκαν να απαντήσουν σε ερωτήσεις μπροστά σε κοινό.

EURONEWS

Ο Ντέιβιντ Κάμερον παραδέχτηκε ότι έχει κάνει λάθη κατά τα πέντε χρόνια που βρίσκεται στην εξουσία και ζήτησε από τους ψηφοφόρους να του δώσουν μια δεύτερη θητεία για να ολοκληρώσει έργο της ανοικοδόμησης της οικονομίας. Ο Μίλιμπαντ από την πλευρά του προέβλεψε ότι θα κερδίσει  τις εκλογές, παρά το γεγονός ότι στις δημοσκοπήσεις οι Συντηρητικοί του Κάμερον προηγούνται των Εργατικών.

Πηγές: ΑΜΠΕ, Reuters

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή