Η Μπάγερν έχασε τον Ρόμπεν για δύο μήνες

Τρίτη, 24 Μαρτίου 2015 13:14
UPD:13:17
REUTERS/MICHAEL DALDER

Ο Ρόμπεν τραυματίστηκε στο 24ο λεπτό και αποχώρησε, με τη διάγνωση που έγινε αργότερα να αναφέρει ότι υπέστη θλάση στους κοιλιακούς και πως για την περίοδο επανόδου του θα απαιτηθούν από έξι έως οκτώ εβδομάδες.

A- A A+

Η εντός έδρας ήττα από την Μπορούσια Μενχεγκλάντμπαχ (0-2) δεν κόστισε στην Μπάγερν Μονάχου μόνο τρεις χαμένους βαθμούς αλλά πολύ περισσότερο: την απώλεια του Άριεν Ρόμπεν, ο οποίος θα μείνει εκτός των πλάνων του Πεπ Γκουαρντιόλα για τουλάχιστον 1,5 μήνα.

Ο Ολλανδός διεθνής άσσος τραυματίστηκε στο 24ο λεπτό και αποχώρησε, με τη διάγνωση που έγινε αργότερα να αναφέρει ότι υπέστη θλάση στους κοιλιακούς και πως για την περίοδο επανόδου του θα απαιτηθούν από έξι έως οκτώ εβδομάδες.

Το πλήγμα είναι σημαντικό για την πρωταθλήτρια Γερμανίας, που θα στερηθεί τις υπηρεσίες του και στις δύο αναμετρήσεις με την Πόρτο για την προημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ καθώς και στον ημιτελικό του Κυπέλλου με την Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Απώλεια, όμως, είναι και για την Εθνική Ολλανδίας, αφού θα απουσιάσει από τους αγώνες των «οράνιε» με την Τουρκία το Σάββατο για την προκριματική φάση του Euro 2016 και τον φιλικό με την Ισπανία την επόμενη Τρίτη.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις