ΗΠΑ: 62χρονος επιτέθηκε σε άνδρες της υπηρεσίας ασφαλείας αεροδρομίου

Σάββατο, 21 Μαρτίου 2015 13:28
UPD:18:24
REUTERS/EDUARDO MUNOZ

Φωτογραφία αρχείου.

A- A A+

Επίθεση με μαχαίρι και εντομοαπωθητικό σπρέι δέχθηκαν άνδρες της υπηρεσίας ασφαλείας του διεθνούς αεροδρομίου της Νέας Ορλεάνης, όπως ανακοίνωσαν οι δυνάμεις της τάξης.

Ο φερόμενος ως δράστης τραυμάτισε στο δεξί χέρι με το μαχαίρι έναν από τους άνδρες της υπηρεσίας ασφαλείας και επιτέθηκε σε δύο ακόμη άνδρες της ίδιας υπηρεσίας με το σπρέι, διευκρίνισε ο σερίφης Νιούελ Νόρμαντ μιλώντας στον Τύπο.

Ένας αστυνομικός πυροβόλησε εναντίον του υπόπτου τρεις φορές, ενώ αυτός προσπαθούσε να διαφύγει, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στο στήθος, το πρόσωπο και το μηρό. Ο άνδρας νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, δήλωσε ο σερίφης.

EURONEWS

Οι αστυνομικοί της εθνικής Υπηρεσίας Ασφάλειας των Μεταφορών (TSA) δέχθηκαν την επίθεση την ώρα που ήλεγχαν τις κάρτες επιβίβασης των επιβατών.

Οι πυροβολισμοί προκάλεσαν πανικό στον κόσμο που βρισκόταν στο αεροδρόμιο. Μια σφαίρα πέρασε ξυστά από έναν ταξιδιώτη με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά στο χέρι του, ενώ και άλλοι ταξιδιώτες υπέστησαν μικροτραυματισμούς.

Όπως δήλωσε αξιωματικός της αστυνομίας ακόμη δεν είναι γνωστά τα κίνητρα του 62χρονου φερόμενου ως δράστη, ο οποίος δεν είχε απασχολήσει παλαιότερα τις αστυνομικές αρχές.

Πηγές: ΑΜΠΕ, Γαλλικό πρακτορείο

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή