Φαν Γκάαλ: «Αποχωρώ από την προπονητική μετά τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»

Παρασκευή, 20 Μαρτίου 2015 11:49
UPD:11:52
REUTERS/Lee Smith

Ο Ολλανδός τεχνικός αποκάλυψε τα μελλοντικά του σχέδια κι ένα από αυτά είναι να πει «αντίο» στους πάγκους μετά τη λήξη της συνεργασίας τους με τους «μπέμπηδες». 

A- A A+

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα είναι ο τελευταίος σταθμός στην καριέρα του Λουίς Φαν Γκάαλ, όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε συνέντευξή του στην «Daily Telegraph».

Ο Ολλανδός τεχνικός αποκάλυψε τα μελλοντικά του σχέδια κι ένα από αυτά είναι να πει «αντίο» στους πάγκους μετά τη λήξη της συνεργασίας τους με τους «μπέμπηδες». Όπως, μάλιστα, διευκρίνισε ο 63χρονος Φαν Γκάαλ, σκοπός του είναι να αποχωρήσει εντελώς από το ποδόσφαιρο και να παρακολουθεί τα τεκτενόμενα ως απλός θεατής!

Αν και παραδέχθηκε ότι η Γιουνάιτεντ έχει παρουσιάσει σαφέστατη βελτίωση αφόρου ανέλαβε τα ηνία της μετά την απομάκρυνση του Ντέιβιντ Μόιες, ο έμπειρος προπονητής είπε: «Είμαι μεγάλος. Αυτή είναι σίγουρα η τελευταία μου δουλειά. Πρέπει να δώσω περισσότερη προσοχή στα παιδιά μου, στα εγγόνια μου, αλλά πιο πολύ ακόμη στη σύζυγό μου. Το αξίζουν. Τώρα δε μπορώ να τους δώσω την απαιτούμενη προσοχή. Για παράδειγμα έχασα τα γενέθλια του εγγονού μου και αυτό με δυσαρέστησε πολύ».

Ο Φαν Γκάαλ, μάλιστα, αποκάλυψε ότι «η συζυγός μου με πιέζει να φύγω τώρα, πέντε χρόνια νωρίτερα. Έχω έναν παράδεισο στην Πορτογαλία. Όταν παραιτηθώ θα πάω εκεί, θα παίζω γκολφ και θα τρώω καλό φαγητό. Βρίσκεται στην παραλία, ο καιρός είναι θαυμάσιος και δεν θα ταξιδεύω καθόλου».

Η πρόκληση που έχει μπροστά του στα επόμενα χρόνια είναι να οδηγήσει ξανά τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην κορυφή της Ευρώπης και της Πρέμιερ Λιγκ. Ερωτηθείς για το Τσάμπιονς Λιγκ απάντησε: «Αυτός είναι ο μεγάλος μας στόχος για τη συνέχεια. Εξαρτάται πως θα τελειώσουμε τη σεζόν. Πρέπει να προκριθούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης χρονιάς, η οποία θα έχει πολλά τεστ για εμάς.»

Επίσης αποκάλυψε πως παίκτες-κλειδιά της ομάδας βοηθούν στην προετοιμασία πριν από τα παιχνίδια, μιλώντας ιδιαίτερα για τον Μάικλ Κάρικ: «Ο Ρούνεϊ είναι πολύ καλός στο να ακούει. Είναι θαυμάσιο. Δε νομίζω ότι με τη σύζυγό του, Κολίν, να μιλούν για ποδόσφαιρο. Δεν το νομίζω. Ο Κάρικ είναι περίπου ένας εξαιρετικός γυμναστής. Επίσης του αρέσει να μιλάει για συστήματα και την φυσική κατάσταση της ομάδας. Αυτό είναι εξαιρετικό. Όπως και για το Γουέιν ισχύει αυτό. » 

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις