Σφαιρόπουλος: Να συνεχίσουμε την αντίδραση που δείξαμε με ΠΑΟΚ

Πέμπτη, 19 Μαρτίου 2015 12:40
UPD:13:27
INTIME SPORTS/LATO KLODIAN

«Μετά τη Φενέρ είχαμε μια καλή αντίδραση αγωνιστικά κόντρα στον ΠΑΟΚ για το ελληνικό πρωτάθλημα. Τώρα θέλουμε και άλλη αντίδραση στην Ευρωλίγκα, απέναντι στη Λαμποράλ», δήλωσε ο προπονητής τον Πειραιωτών.

A- A A+

Με προβλήματα στη σύνθεσή της αναχώρησε η αποστολή του Ολυμπιακού για την Ισπανία, όπου αύριο θα αντιμετωπίσει στη Βιτόρια τη Λαμποράλ Κούτσα σε καθοριστικό αγώνα για την τελική κατάταξη των «ερυθρόλευκων» στον όμιλό τους.

Οι Σπανούλης, Πέτγουεϊ και Τσαϊρέλης δεν μπήκαν στο αεροπλάνο, όμως τόσο το τεχνικό επιτελείο όσο και οι συμπαίκτες τους αναχώρησαν αποφασισμένοι να δώσουν μεγάλη μάχη για να παραμείνουν στη διεκδίκηση μιας από τις πρώτες δύο θέσεις.

«Έχουμε κάποια προβλήματα, αλλά εμείς πρέπει να συνεχίσουμε και να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Πηγαίνουμε για μια δύσκολη μάχη, η Λαμποράλ είναι μια ομάδα πολύ καλή στην έδρα της, είναι μια ομάδα ρυθμού και εμείς πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό, δεν πρέπει να τους αφήσουμε να τρέξουν και να κάνουν το παιχνίδι τους» δήλωσε ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Γιάννης Σφαιρόπουλος.

«Μετά τη Φενέρ είχαμε μια καλή αντίδραση αγωνιστικά κόντρα στον ΠΑΟΚ για το ελληνικό πρωτάθλημα. Τώρα θέλουμε και άλλη αντίδραση στην Ευρωλίγκα, απέναντι στη Λαμποράλ. Θέλουμε κάθε φορά που παίζουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια. Αυτό θα κοιτάξουμε να κάνουμε και στα τέσσερα ματς που απομένουν ως το τέλος του Top 16 της Ευρωλίγκας» πρόσθεσε.

Ο Γιώργος Πρίντεζης, από την πλευρά του, επισήμανε ότι «κάναμε μια ήττα που μας στοίχισε, αλλά τίποτα δεν έχει κριθεί, σίγουρα το πλεονέκτημα έδρας είναι σημαντικό, αλλά όλα εξαρτώνται από εμάς ακόμη και εάν δεν τον έχουμε. Η Λαμποράλ είναι αθλητική ομάδα, ομάδα ρυθμού και παίζει γρήγορα και αυτό που θέλουμε είναι να ελέγξουμε τα ριμπάουντ και να μην τους επιτρέψουμε να κάνουν το παιχνίδι τους».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις