ΚΚΕ, ΣΥΝ, ΔΗΚΚΙ: «Oχι» σε ψευτοδιλήμματα

Παρασκευή, 20 Φεβρουαρίου 2004 17:39
A- A A+

Πληθαίνουν καθημερινά οι αποδείξεις ότι ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ετοιμάζουν νέα δεινά για τους εργαζόμενους, δήλωσε η ΓΓ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα κατά την επίσκεψή της στην ΕΥΔΑΠ.

Η κυρία Παπαρήγα κατηγόρησε τους κ.κ. Καραμανλή και Παπανδρέου ότι «έδωσαν τις ίδιες φοροαπαλλαγές στο μεγάλο κεφάλαιο», και κάλεσε τους εργαζόμενους να δημιουργήσουν ρήγμα στο δικομματισμό.

Επίσκεψη στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος, πραγματοποίησε σήμερα ο Ν. Κωνσταντόπουλος, όπου μίλησε για πολιτικές που έχουν μετατρέψει το δικαίωμα στη ζωή και την εργασία σε part-time παροχή. «Μισή δουλειά και πολύ ανεργία. Μισή ζωή και πολλά εργατικά ατυχήματα».

Το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΔΗΚΚΙ, όπως κατατέθηκε στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου έχει επικεφαλής τον ηθοποιό Τάκη Καραθανάση. Να μην παγιδευτούν σε ψευτοδιλήμματα κάλεσε τους «μη προνομιούχους», ο Δημήτρης Τσοβόλας από το Αγρίνιο.

Τον Κ. Μητσοτάκη πρότεινε για τη θέση του προέδρου της Δημοκρατίας ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης, παρουσιάζοντας το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του κόμματός του.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή