Champions League: Άδικος αποκλεισμός για Άρσεναλ με νίκη στο Μονακό

Τρίτη, 17 Μαρτίου 2015 23:36
UPD:23:45
REUTERS/John Sibley

Οι «κανονιέρηδες» ανέβασαν πολύ την απόδοσή τους μετά το πρώτο εικοσάλεπτο και πολιόρκησαν τους Μονεγάσκους.

A- A A+

Η Άρσεναλ ήταν σπουδαία απόψε στο «Λουί ΙΙ», πίεσε αφόρητα τη Μονακό αλλά το 1-3 στο «Εμιρέιτς» αποδείχθηκε θηλιά στο λαιμό των κανονιέρηδων, οι οποίοι δεν κατόρθωσαν να βρουν σκορ πρόκρισης παρά τη νίκη με 2-0 στο πριγκιπάτο και αποκλείστηκαν από τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι «κανονιέρηδες» ανέβασαν πολύ την απόδοσή τους μετά το πρώτο εικοσάλεπτο, πολιόρκησαν τους Μονεγάσκους και αφού έχασαν κάποιες καλές ευκαιρίες άνοιξαν το σκορ στο 36ο λεπτό με τον Ζιρού, που μετά την πάσα του Γουέλμπεκ νίκησε με διπλή προσπάθεια τον Σούμπασιτς.

Στο 63΄ από γύρισμα του Μπεγιερίν η μπάλα στρώθηκε στον Οζίλ που σούταρε ελάχιστα άουτ, αλλά στο 79΄ ο Ράμσεϊ έκανε το 0-2 με διαγώνιο σουτ, κι αφού προηγουμένως ο Γουόλκοτ είχε σουτάρει στο δοκάρι, δίνοντας… χιτσκοκική πλοκή στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού.

Στο 83΄ οι Άγγλοι έχασαν την πολύ μεγάλη ευκαιρία για να φτάσουν σε σκορ πρόκρισης, όταν από φάουλ του Οζίλ ο Ζιρού πήρε την κεφαλιά αλλά ο Σούμπασιτς έκανε εκπληκτική απόκρουση βγάζοντας την μπάλα από την εστία του εκατοστά πριν περάσει τη γραμμή, για μια Μονακό που αμυνόταν μαζικά και παρακαλούσε να τελειώσει ο χρόνος.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις