Απάντηση ΑΝΕΛ στις βολές της Ρ. Μακρή για τα «ταξιδάκια» του Π. Καμμένου

Τρίτη, 17 Μαρτίου 2015 12:11
UPD:13:14
INTIME NEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Μιλώντας χθες στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM, η κ. Μακρή εξαπέλυσε βολές κατά του κ. Καμμένου κατηγορώντας τον ότι επιδίδεται σε ένα «κυνήγι καρέκλας» και ότι κάνει «ταξιδάκια με Apache και με φρεγάτες που κοστίζουν στον ελληνικό λαό, προκειμένου να βγάζει selfie».

A- A A+

Για «κακοήθειες» σε βάρος του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου κάνει λόγο η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μ. Χρυσοβελώνη, σε ανακοίνωσή της με την οποία απαντά εμμέσως στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ραχήλ Μακρή, χωρίς να την κατονομάζει.

Σημειώνεται ότι μιλώντας χθες στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM, η κ. Μακρή εξαπέλυσε βολές κατά του κ. Καμμένου κατηγορώντας τον ότι επιδίδεται σε ένα «κυνήγι καρέκλας» και ότι κάνει «ταξιδάκια με Apache και με φρεγάτες που κοστίζουν στον ελληνικό λαό, προκειμένου να βγάζει selfie».

«Ενημερώνουμε τους πάσης φύσεως καλοθελητές ότι ο κ. Πάνος Καμμένος, στα πλαίσια του θεσμικού του ρόλου ως υπουργός Εθνικής Άμυνας, είναι υποχρεωμένος να επισκέπτεται τα ακριτικά νησιά και να πηγαίνει και στο πιο απομακρυσμένο σημείο της επικράτειας με αποκλειστικό γνώμονα την προάσπιση της εθνικής κυριαρχίας της πατρίδας μας», δήλωσε σήμερα η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Πρόσθεσε ακόμη ότι αφήνει «τους κακοήθεις και τους κακεντρεχείς που προβαίνουν σε απαξιωτικές δηλώσεις στην κρίση των Ελλήνων πολιτών».

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή