Audi: Πορεία διαρκούς ανόδου

Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2015 18:53
UPD:18:53

Τεράστιος ήταν ο όγκος δουλειάς που αφιέρωσε η Audi στην ανανέωση του A7 Sportback.

A- A A+

Προϊοντικό «μπαράζ» ετοιμάζει η Audi, μέχρι το 2019, έχοντας καταγράψει νέο ρεκόρ παραδόσεων, τη χρονιά που πέρασε, πάνω από 1,7 εκ. μονάδες. Με 53 διαφορετικά μοντέλα, σήμερα, στις σειρές όλων των κατηγοριών, προγραμματίζει να επενδύσει 24 δις ευρώ, την προσεχή τετραετία για νέα αυτοκίνητα.

Ήδη, προ ημερών παρουσίασε και στην Ελλάδα, το ανανεωμένο Q3, ακολούθησαν το Α7 (Sportback), και, από κοντά, το Α3 e-tron, ενώ, μέσα στον τρέχοντα μήνα, προωθούνται τα ανανεωμένα Α1 (1.0 ΤFSI), το ανανεωμένο A6 και το νέο ΤΤ (Cabrio&Roadster). Tον Ιούνιο, θα φθάσει και το νέο «απόλυτο όπλο» RS3 (Sportback), τον, δε, Νοέμβριο, το RS6 Plus Avant και η έκδοση 1.8TFSI 180HP των ΤΤ. Τον ίδιο μήνα, αναμένεται και η επίσημη πρώτη του κωδικοποιημένου προϊόντος Β9, που, δεν είναι άλλο από το δημοφιλές Α4, στην εντελώς νέα μορφή του. Στο μεταξύ, τον Ιούνιο θα έχει γίνει η διεθνής παρουσίαση του νέου Q7  και το Σεπτέμβριο του «εξωτικού» νέου R8 coupe.

O Διευθυντής Πωλήσεων και Μάρκετινγκ Audi στην Ελλάδα, Δημήτρης Καββούρης.

O Διευθυντής Πωλήσεων και Μάρκετινγκ Audi στην Ελλάδα, Δημήτρης Καββούρης, παρακολουθώντας τις αθροιστικές ταξινομήσεις της premium κατηγορίας, στην τετραετία 2010-2014, μας εξηγεί ότι η προστασία των υπολειμματικών αξιών, η ικανοποίηση από τις πωλήσεις και το service και η προϊοντική στρατηγική της μάρκας, την έχουν κατατάξει πρώτη στις προτιμήσεις των καταναλωτών στα χρόνια της κρίσης. «Ο πελάτης Audi, σημειώνει ο κ. Καββούρης, αντιλαμβάνεται την αγορά ενός μοντέλου μας, σαν επένδυση και βιώνει κορυφαία εμπειρία σε κάθε επαφή με τη μάρκα». Ο ίδιος δίνει έμφαση, μεταξύ άλλων, στην παροχή 5ετούς εγγύησης, στην εκμετάλλευση όλων των καναλιών και ευκαιριών πώλησης (λιανική,   True Fleet, επαγγελματίες, small accounts, Local Fleet, RAC, Audi Financial Services, Audi Approved:plus), όπως επίσης, στο άρτιο δίκτυο εξουσιοδοτημένων εμπόρων.

Audi A7 Sportback: Τεράστιος ήταν ο όγκος δουλειάς που αφιέρωσε η Audi στην ανανέωση του A7 Sportback. Το ευρύχωρο πεντάθυρο κουπέ είναι τώρα ακόμη πιο ισχυρό και ελκυστικό - χάρη στις νέες ρυθμίσεις του κινητήρα, τα νέα κιβώτια ταχυτήτων, τους νέους προβολείς, τα νέα πίσω φανάρια και τα νέα συστήματα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Το νέο A7 Sportback συνδυάζει τη συναισθηματική έλξη και το σπορ χαρακτήρα ενός κουπέ με την άνεση ενός σεντάν και τα λειτουργικά οφέλη ενός Avant.

Audi Q3: Από το λανσάρισμά του το φθινόπωρο του 2011, μέχρι σήμερα, το Q3 έχει αποδειχθεί ένα πολύ επιτυχημένο μοντέλο για τη μάρκα Audi. Τα νέα Audi Q3 και RS Q3 δεν διακρίνονται μόνο για ανανεωμένη σχεδίασή τους, αλλά, διαθέτουν επίσης ένα σημαντικό αριθμό τεχνολογικών καινοτομιών. Οι τρεις TFSI και οι δύο TDI καθαροί τετρακύλινδροι πετρελαιοκινητήρες διαθέτουν αυξημένη ισχύ συνδυασμένη με μειωμένη κατανάλωση καυσίμου, ενώ οι εκπομπές CO2 έχουν μειωθεί κατά 17%. Με κυβισμό 1,4 ή 2,0 λίτρων αποδίδουν ισχύ που κυμαίνεται μεταξύ 150 και 220 ίππων. Είναι όλοι υπερτροφοδοτούμενοι (τούρμπο), με άμεσο ψεκασμό και πληρούν τις προδιαγραφές εκπομπών καυσαερίων Euro 6.

A3 Sportback e-tron: Η Audi ξεκινά την πορεία της προς την αυτοκίνηση του μέλλοντος με το το πρώτο “επαναφορτιζόμενο” / plug-in υβριδικό μοντέλο της μάρκας, που μπορεί να καλύψει έως και 50 χιλιόμετρα (31.1 mi) σε αμιγώς ηλεκτρική λειτουργία. Το πεντάθυρο compact μοντέλο, του οποίου ο 1.4 TFSI βενζινοκινητήρας και ο ηλεκτροκινητήρας παράγουν συνδυασμένη ισχύ 204 ίππων, είναι ένα σπορ αυτοκίνητο για όλες τις χρήσεις και ταυτόχρονα ιδανικό για καθημερινή οδήγηση.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΝΟΥΠΑΚΗΣ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή