Σούπερ Λίγκα: Ο Παναθηναϊκός οφείλει την ποινή των δύο αγωνιστικών

Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2015 13:17
UPD:13:25
INTIME SPORTS/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ VOLITAKIS

Οι «πράσινοι» οφείλουν ακόμη την έκτιση της τιμωρίας των δύο αγωνιστικών για τα επεισόδια στον αγώνα με τον Ολυμπιακό και θα «ξεχρεώσουν» στις συναντήσεις με Αστέρα Τρίπολης και Ξάνθη.

A- A A+

Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος διευκρίνισε σήμερα ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει εκτίσει την ποινή των δύο συναντήσεων κεκλεισμένων των θυρών που τού έχει επιβληθεί πρωτόδικα από την πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας, παρότι οι τελευταίες δύο αγωνιστικές διεξήχθησαν χωρίς θεατές.

Στη σχετική ενημέρωση προς τον συναιτερισμό προέβησαν τόσο η νομική υπηρεσία της ΕΠΟ όσο και ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής, ο οποίος κατέστησε σαφές ότι αυτές οι ποινές δεν μπορούν να εκτιθούν σε αγωνιστική, κατά την οποία ισχύει η απόφαση για απαγόρευση διάθεσης εισιτηρίων στους αγώνες της Σούπερ Λίγκας.

Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι οι «πράσινοι» οφείλουν ακόμη την έκτιση της τιμωρίας των δύο αγωνιστικών για τα επεισόδια στον αγώνα με τον Ολυμπιακό και θα «ξεχρεώσουν» στις συναντήσεις με Αστέρα Τρίπολης και Ξάνθη, ενώ με μία αγωνιστική είναι τιμωρημένος και ο ΟΦΗ, την οποία θα εκτίσει στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις