Μαρινάκης: «Δεν έχω κάνει κάτι παράνομο»

Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2015 15:22
UPD:15:25
FOSPHOTOS/PANAYIOTIS TZAMAROS
A- A A+

«Γεμάτος» από την ενασχόλησή του με τον Ολυμπιακό δήλωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης σε συνέντευξή του στο «tradewindsnews.com».

Ο ιδιοκτήτης των Πειραιωτών αναφέρθηκε στην «κόντρα» του με τον Γιάννη Αλαφούζο, ξεκαθάρισε ότι δεν έχει εμπλακεί σε καμία παράνομη δραστηριότητα, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να ασχοληθεί και με την πολιτική!

Στο εκτενέστατο αφιέρωμα που γίνει από το συγκεκριμένο διαδικτυκό τόπο στον Έλληνα εφοπλιστή γίνεται ιδιαίτερη αναφορά και στην φιλανθρωπική του δράση, η οποία σύμφφωνα με τον ίδιο ανέρχεται στο ποσό των 10 εκ. ευρώ.

«Με το που ανέλαβα τον Ολυμπιακό επένδυσα στην ομάδα περίπου 60 εκ. ευρώ, χρήματα που πήγαν στους ισολογισμούς της εταιρείας», είπε μεταξύ άλλων ο «ισχυρός άνδρας» της πειραϊκής ΠΑΕ, ο οποίος αναφέρθηκε και στα όσα συνέβησαν στον τελικό του Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης:

«Δεν αθωώθηκα μία, αλλά δύο φορές για τη συγκεκριμένη υπόθεση. Δεν το είδα, όμως, στον Τύπο, ίσως να το είδαν κάποιοι γραμμένο με μικρά γράμματα», τόνισε και συνέχισε σχετικά με την ενασχόλησή του με την πολιτική: «Δεν εμπλέκομαι σε καμία σημαντική δουλειά στην Ελλάδα. Γι'  αυτό δεν φοβάμαι να ασχοληθώ με την πολιτική, από τη στιγμή που δεν έχω καμία συναλλαγή με το κράτος».

Σχετικά με την έρευνα που διεξάγεται στην Ελλάδα γύρω από τα στημένα παιχνίδια, απάντησε: «Δεν έχω κάνει κάτι λάθος, δεν έχω καμία εμπλοκή σε παράνομες δραστηριότητες. Το ξεκαθαρίζω αυτό».

Αναφερόμενος στον Γιάννη Αλαφούζο σχολίασε: «Οταν ο αντίπαλός σου είναι ιδιοκτήτης media, τηλεοπτικού σταθμού, εφημερίδας, site, έχει συμφέρον να προωθήσει τη χειρότερη δυνατή εικόνα για τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού και της ίδιας της ομάδας».

Για τις κινήσεις που έχει κάνει στον Ολυμπιακό δε μετανιώνει: «Δενέχω να λυπηθώ για κάτι που έχω κάνει στην ομάδα. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε με την ίδια πίστη και δύναμε σε αυτό που κάνουμε. Ούτε κάναμε λάθη, δεν έχω καμία παράνομη δραστηριότητα και δεν έχω κάνει κάτι για το οποίο θα έπρεπε να ντρέπομαι.»

 Σε ερώτηση που του έγινε για το αν σκέφτεται να «κατέβει» στην πολιτική, απάντησε: «Δεν θα το κρύψω εάν το αποφασίσω. Είμαι πολύ απασχολημένος με τις δουλειές μου, την ομάδα και τη δημοτική αρχή. Νοιώθω γεμάτος με όλα αυτά».

Κλείνοντας τόνισε: «Εχω μια ισχυρή άποψη και δεν έχω φοβηθεί ποτέ να την εκφράσω, όταν πιστεύω ότι είμαι σωστός και λέω την αλήθεια ανεξάρτητα από το κόστος. Μέχρι στιγμής αυτό λειτούργησε. Δεν λέω ότι δεν έχασα χρήματα, ίσως είχα κακή δημοσιότητα, αλλά συνολικά είμαι χαρούμενος. Είμαι ικανοποιημένος με αυτήν την προσέγγιση».

 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις