ΕΠΟ: Πειθαρχική δίωξη σε Μελισσανίδη και ΑΕΚ

Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2015 15:03
UPD:15:06
ICON PRESS/ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΚΑΛΗΜΕΡΗΣ
A- A A+

Πειθαρχική δίωξη στο Δημήτρη Μελισσανίδη και στην ΠΑΕ ΑΕΚ άσκησε σήμερα ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ.

Ο Κωνσταντίνος Πετρόπουλος κάλεσε σε απολογία τον «ισχυρό άνδρα» της Ένωσης για τις δηλώσεις που έκανε μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, για τους προημιτελικούς του Κυπέλλου.

Ο κ. Μελισσανίδης είχε τονίσει μεταξύ άλλων πως «... με Γκιρτζίκ,ηιδες, Καλογερόπουλους και Ζωγράφους το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν πρόκειται να προχωρήσει».

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ανακοίνωση που εκδόθηκε από την Ομοσπονδία οι «κιτρινόμαυροι» κλήθηκαν «...για πράξεις που τιμωρούνται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 14 παρ. 2 και 3 και  25 παρ. 1, 4 και 5 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει από 6-6-2014 (δηλώσεις στις 11/3)».

Επίσης το αρμόδιο όργανο της ΕΠΟ άσκησε ανάλογες διώξεις σε δύο ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκας και σε μία ακόμη της Football League. Ο λόγος για τις Βέροια, Καλλονή και Χανιά με την κατηγορία συμμετοχής σε φερόμενα ως «στημένα» παιχνίδια.

Ο Κωνσταντίνος Πετρόπουλος άσκησε τη δίωξη με την κατηγορία για την παράβαση των άρθρων 20 και 22 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ομοσπονδίας και αφορούν τον προκαθορισμό αποτελέσματος αγώνα για στοιχηματικούς λόγους και επηρεασμό για χειραγώγηση αγώνα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις