Ν. Δένδιας: Ο Γ. Βαρουφάκης απομονώνει τη χώρα

Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2015 13:41
UPD:13:45
EUROKINISSI/ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
A- A A+

Σφοδρή κριτική στον υπουργό Οικονομικών άσκησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Δένδιας, κατηγορώντας τον Γιάνη Βαρουφάκη ότι απομονώνει τη χώρα.

«Ο υπουργός Οικονομικών με αυτό τον ιδιόρρυθμο τρόπο διαπραγμάτευσης, τον οποίο έχει καθιερώσει, μας απομονώνει στην Ευρώπη. Εγώ έχω δει έναν Έλληνα υπουργό Οικονομικών, ο οποίος με έναν ιδιόρρυθμο τρόπο μπαίνει μέσα στο συμβούλιο υπουργών και αρχίζει και τους κάνει μάθημα, τους κάνει διάλεξη, σε ανθρώπους που είναι υπουργοί πλουσιότερων, αλλά και φτωχότερων χωρών, που μας έχουν δανείσει λεφτά», παρατήρησε ο κ. Δένδιας μιλώντας στον Αnt1.

«Δεν είναι αυτός ο τρόπος να διαπραγματευτείς (…) Κινδυνεύουμε να απομονωθούμε», πρόσθεσε.

Αναφερόμενος στο e-mail Βαρουφάκη, ο βουλευτής υποστήριξε δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά από το e-mail Χαρδουβέλη ενώ προειδοποίησε ότι, σύμφωνα με πληροφορίες που διαθέτει, τα δημόσια οικονομικά αντέχουν μέχρι το πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου.

Για τα εσωκομματικά της Ν.Δ. ο κ. Δένδιας είπε πως διατύπωσε τις απόψεις ξεκάθαρα και πως έχει ήσυχη τη συνείδησή του. «Η ευθύνη ανήκει πλέον σε άλλους», συμπλήρωσε, ξεκαθαρίζοντας πως δεν πρόκειται να γίνει «γυρολόγος» στα μέσα ενημέρωσης ανακινώντας το εσωκομματικό θέμα.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή