Ναρκωτικά: Ο Πάγκαλος έλαβε αποστάσεις από τις απόψεις Γ. Παπανδρέου

Τετάρτη, 25 Φεβρουαρίου 2004 18:22
A- A A+

Με τους εκπροσώπους έξι κομμάτων, πραγματοποιήθηκε, σήμερα, στο ραδιοφωνικό σταθμό της Εκκλησίας, η πρώτη πολιτική συζήτηση που διηύθυνε ο αρχιμανδρίτης Επιφάνιος Οικονόμου. Η συζήτηση αφορούσε τα ναρκωτικά, το δημογραφικό και τη στήριξη της πολύτεκνης οικογένειας, ενώ την Παρασκευή, θα πραγματοποιηθεί μία ακόμη εκπομπή, με θέμα τις σχέσεις Εκκλησίας - Πολιτείας.

Ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Θ. Πάγκαλος έλαβε σαφείς αποστάσεις από τις απόψεις του Γ. Παπανδρέου στο θέμα του διαχωρισμού των ναρκωτικών σε μαλακά και σκληρά. Η εκπρόσωπος της ΝΔ Μαρία Καρρά τόνισε ότι άλλο πράγμα είναι η αποποινικοποίηση της δράσης του χρήστη και άλλο πράγμα η νομιμοποίηση των ναρκωτικών. Η κ. Λούλα Καρατζά, υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ στη Β' Αθηνών, χαρακτήρισε ως βαθιά κοινωνικά τα αίτια που οδηγούν τους νέους στα ναρκωτικά, ενώ η εκπρόσωπος του Συνασπισμού Σίσσυ Βωβού, υποστήριξε ότι η κοινωνία θα πρέπει να αποτρέπει τον χρήστη.

Ο κ. Δαμιανός Βασιλειάδης, υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας του ΔΗΚΚΙ, χαρακτήρισε τα μαλακά ναρκωτικά ως το πρώτο βήμα για τα σκληρά, και ο κ. Σπ. Πηλός, υποψήφιος βουλευτής Κέρκυρας του ΛΑΟΣ τόνισε ότι πρέπει να δοθεί ιδιαίτερο βάρος στο θέμα της πρόληψης.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή