Δέλλας: Δεν μπορείς να νικήσεις τον βλάκα

Τετάρτη, 11 Μαρτίου 2015 22:35
UPD:22:40
ACTION IMAGES PRESS AGENCY/Markos Chouzouris

Ο Τραϊανός Δέλλας κατά την διάρκεια του αγώνα.

A- A A+

Εμφανώς απογοητευμένος ήταν ο τεχνικός της ΑΕΚ, Τραϊανός Δέλλας, για το άδοξο τέλος που είχε ο αγώνας της Ένωσης με τον Ολυμπιακό, που διακόπηκε στο 90ό λεπτό, μετά το γκολ του Φράνκο Χάρα.

«Ήταν ένα ντέρμπι και αποδείξαμε ότι είμαστε ανταγωνιστικοί, παρότι μας χωρίζει μια κατηγορία. Δυστυχώς ατυχήσαμε να δεχθούμε γκολ σε παιχνίδι το οποίο ελέγχαμε και δεν δεχθήκαμε μεγάλη πίεση» είπε ο προπονητής της ΑΕΚ.

«Αυτό που ζω είναι deja vu, το είχα ξαναζήσει πριν από δύο χρόνια (με τον Πανθρακικό). Ο μόνος αντίπαλος που δεν μπορείς να νικήσεις είναι ο βλάκας. Είναι ανίκητος. Για 89΄ λεπτά ο κόσμος μας απέδειξε ότι θέλει να δείξει κάτι διαφορετικό» υπογράμμισε με νόημα ο Δέλλας.

«Αξίζουν συγχαρητήρια στον κόσμο και στα παιδιά για την προσπάθεια που έκαναν. Μάς πικραίνει ο τρόπος με τον οποίο αποκλειστήκαμε. Αν αναλύσουμε και τα δύο παιχνίδια θα διαπιστώσουμε ότι τελικά δεν πέρασε η καλύτερη ομάδα» πρόσθεσε.

Ακόμη κι έτσι όμως ο Δέλλας φρονεί ότι «οι παίκτες μας δεν νομίζω ότι θα επηρεαστούν. Θα συνεχίσουμε απερίσπαστοι για τον πρώτο μας στόχο, που είναι η επιστροφή στην πρώτη κατηγορία».

Όσο για «τις κινήσεις του Περέιρα τις αφήνω στη δική σας κρίση. Αν κάποιοι από τον Ολυμπιακό έκαναν χειρονομίες, δεν είναι υπεύθυνοι. Τα παιδιά μου είπαν ότι το γκολ μπήκε με το χέρι. Δεν έχω άποψη, όμως, για να πω με σιγουριά ότι ισχύει κάτι τέτοι
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις