Κ. Καραμανλής: Οι Αγώνες της Αθήνας, οι καλύτεροι και οι ασφαλέστεροι που έγιναν ποτέ

Πέμπτη, 26 Φεβρουαρίου 2004 17:22
A- A A+

«Οι Αγώνες της Αθήνας θα είναι οι καλύτεροι και οι ασφαλέστεροι που έγιναν ποτέ» διαβεβαίωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κ. Καραμανλής μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ΔΟΕ, Ζακ Ρογκ, στη Ρηγίλλης.

«Όλοι μαζί δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας, ώστε οι Αγώνες της Αθήνας να είναι οι καλύτεροι, οι ασφαλέστεροι που έγιναν ποτέ», τόνισε ο κ. Καραμανλής, επισημαίνοντας ότι «η επιτυχία των Ολυμπιακών Αγώνων είναι εθνική υπόθεση που αφορά όλους τους Έλληνες».

Κατά τη συνάντηση, στην οποία πήραν μέρος και η πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής ‘Αθήνα 2004’ Γιάννα Αγγελοπούλου, ο γραμματέας του κόμματος Βαγγέλης Μεϊμαράκης και η υπεύθυνη του Τομέα Ολυμπιακών Αγώνων, Φάνη Πάλλη-Πετραλιά, ο κ.Καραμανλής διαβεβαίωσε τον κ. Ρογκ, ότι δεν θα υπάρξει η παραμικρή απώλεια χρόνου και ότι όλοι όσοι εργάστηκαν, τα τελευταία χρόνια, για την επίτευξη του μεγάλου εγχειρήματος θα συνεχίσουν απρόσκοπτα τη δουλειά τους. «Η Ελλάδα θα τιμήσει τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει απέναντι στην Ολυμπιακή οικογένεια» διαβεβαίωσε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Ο κ. Καραμανλής τόνισε ότι «μένουν μόλις 169 μέρες μέχρι την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας και είναι βέβαιο πως δεν πρέπει να χαθεί ούτε μια από αυτές».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή