Πρόγνωση καιρού

Παρασκευή, 27 Φεβρουαρίου 2004 09:52
A- A A+

Βροχές και καταιγίδες, κυρίως στη δυτική και βόρεια Ελλάδα και το ανατολικό Αιγαίο, προβλέπει για σήμερα η ΕΜΥ. Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι δυτικοί-νοτιοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί και πρόσκαιρα πολύ ισχυροί και στα ανατολικά νότιοι θυελλώδεις μέχρι πολύ θυελλώδεις με εξασθένηση αργότερα. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Για την Αττική προβλέπονται νεφώσεις με πρόσκαιρες τοπικές βροχές και πιθανότητα καταιγίδας. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι πολύ ισχυροί μέχρι θυελλώδεις που αργότερα θα γίνουν δυτικοί και θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 18 βαθμούς.

Για τη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με παροδικές βροχές και πιθανότητα τοπικής καταιγίδας. Αργότερα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα είναι νότιοι πολύ ισχυροί που βαθμιαία θα γίνουν δυτικοί και θα εξασθενήσουν, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 9 και 16 βαθμούς.

Για αύριο Σάββατο στη δυτική Ελλάδα προβλέπονται νεφώσεις με βροχές κυρίως στα βορειοδυτικά. Οι άνεμοι θα είναι δυτικοί, νοτιοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί και από το απόγευμα στα βόρεια πολύ ισχυροί. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή