BMW Σειρά 1: Πέρασε τα 2 εκ. οχήματα η παραγωγή

Τρίτη, 10 Μαρτίου 2015 11:51
UPD:11:51
A- A A+

Την 28η Μαρτίου 2015 λανσάρεται η νέα BMW Σειρά 1, που, παρουσιάστηκε στην Έκθεση της Γενεύης. Οι φίλοι της compact κατηγορίας σύντομα θα μπορούν να απολαύσουν ένα αυτοκίνητο με πιο εντυπωσιακή σχεδίαση, αναβαθμισμένη ποιότητα εσωτερικού, ισχυρότερους αλλά αποδοτικότερους κινητήρες και πρωτοποριακό εξοπλισμό. Πριν το λανσάρισμα, ωστόσο, μία είδηση έρχεται αυτή τη φορά από το εργοστάσιο της BMW στο Regensburg: Η γραμμή παραγωγής της Σειράς 1 έφθασε και πέρασε τα 2 εκατομμύρια τεμάχια. 

Το επετειακό αυτοκίνητο κατασκευάστηκε λίγες μόλις ημέρες αφότου ξεκίνησε η παραγωγή της νέας έκδοσης του μοντέλου και είναι ένα από τα πρώτα αντίτυπα της νέας BMW Σειράς 1 που προορίζονται για εξαγωγή στην Ασία. Η 5θυρη BMW 120i, σε απόχρωση Estoril Blue metallic και εφοδιασμένη με πακέτο M Sport, επρόκειτο να παραδοθεί σε πελάτη στην Ιαπωνία. Αυτό το ορόσημο παραγωγής στο εργοστάσιο του Regensburg αποτελεί ένα ακόμα σταθμό στη διεθνή καριέρα της BMW Σειράς 1.

Στα τέλη του περυσινού καλοκαιριού, η εταιρία γιόρτασε τα γενέθλια των 10 χρόνων της σειράς. Τώρα, η παραγωγή των 2 εκ. οχημάτων επιβεβαιώνει, σύμφωνα με την εταιρία, ότι η διάσημη οδηγική απόλαυση BMW έχει επεκταθεί και στην compact κατηγορία. Στην πρεμιέρα της, το 2004 η BMW Σειρά 1 έγινε το πρώτο μοντέλο της μάρκας που κατάφερε να ταιριάξει τη σπορ και κομψή σχεδίαση, τη δυναμική συμπεριφορά και την premium ποιότητα με τα λειτουργικά χαρακτηριστικά ενός μικρού 5θυρου μοντέλου.

Διαθέτοντας ανώτερη τεχνολογία κινητήρων και πλαισίου και πίσω κίνηση (RWD) - που παραμένει μοναδικό επιχείρημα πωλήσεων στην compact κατηγορία - η BMW Σειρά 1 αποτελεί πρότυπο σπορ ικανοτήτων στην κατηγορία της. Ταυτόχρονα, είναι πρωτοπόρος της πιο εξελιγμένης τεχνολογίας BMW EfficientDynamics, που προσφέρει και στη νέα BMW Σειρά 1 μία εντυπωσιακή ισορροπία μεταξύ οδηγικής απόλαυσης και κατανάλωσης.​

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή