Η ατζέντα της Τρίτης

Τρίτη, 10 Μαρτίου 2015 09:56
UPD:10:42
A- A A+

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος θα μεταβεί στη Λάρισα, προκειμένου να παραστεί στις τελετές παράδοσης παραλαβής των καθηκόντων του Διοικητή της 1ης Στρατιάς από τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Βασίλειο Τελλίδη στον Αντιστράτηγο Ιωάννη Ηλιόπουλο και του Αρχηγού Τακτικής Αεροπορίας από τον Αρχηγό ΓΕΑ Αντιπτέραρχο Χρήστο Βαίτση στον Αντιπτέραρχο Χρήστο Χριστοδούλου.

10:00 Ημερίδα, με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα της Γυναίκας (8 Μαρτίου) και θέμα «Η Ισότητα των Φύλων αφορά και τους άνδρες» διοργανώνει ο δήμος Αθηναίων σε συνεργασία με το Εθνικό Συμβούλιο Ελληνίδων, στο Πνευματικό Κέντρο του δήμου Αθηναίων, (Αμφιθέατρο " Αντώνης Τρίτσης").

Στην ημερίδα θα μιλήσει ο δήμαρχος Αθηναίων, κ. Γιώργος Καμίνης, ο οποίος θα υπογράψει στη μεγάλη, διεθνή καμπάνια των Ηνωμένων Εθνών «HeforShe», που ξεκίνησε με πρωτοβουλία της διάσημης ηθοποιού και Πρέσβειρας Καλής Θελήσεως του ΟΗΕ, Emma Watson.

12:00 Ο δήμαρχος Αθηναίων, κ. Γιώργος Καμίνης, θα δεχθεί στο Δημαρχιακό Μέγαρο της Αθήνας (Αθηνάς 63), τον επικεφαλής του κινήματος «Το Ποτάμι», κ. Σταύρο Θεοδωράκη. Η συζήτηση θα επικεντρωθεί στα ζητήματα μετανάστευσης.  

15:00 Η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, θα επισκεφθεί  το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, προκειμένου να ενημερωθεί από την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία για θέματα αρμοδιότητας τους.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή