Αντίστροφη μέτρηση για τις εκλογές

Στο προσκήνιο οι μεγάλες συγκεντρώσεις
Δευτέρα, 01 Μαρτίου 2004 17:00
A- A A+

ΕΞΙ ημέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες, ανεβαίνει ο προεκλογικός πυρετός, με τους πολιτικούς αρχηγούς να κορυφώνουν τις δραστηριότητές τους και να εστιάζουν στις μεγάλες συγκεντρώσεις.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπανδρέου, εξήγγειλε αυξήσεις στις συντάξεις, μίλησε το μεσημέρι σε εκδήλωση για τον πολιτισμό και το βράδυ θα πραγματοποιήσει ομιλία σε ανοιχτή συγκέντρωση στη Λάρισα.

Ο Κ. Καραμανλής στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 αναφέρθηκε στις κυβερνητικές προτεραιότητες της Νέας Δημοκρατίας. Το βράδυ θα μιλήσει στο Αγρίνιο.

Στη Θεσσαλονίκη η συγκέντρωση του ΚΚΕ με ομιλήτρια την Αλέκα Παπαρήγα. Στην Πάτρα ο Ν. Κωνσταντόπουλος, και η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΔΗΚΚΙ στο κλειστό γυμναστήριο στο Αιγάλεω.

Διλήμματα έθεσαν Γ. Παπανδρέου και Κ. Σημίτης, όχι στα εκβιαστικά διλήμματα και την πόλωση απάντησε ο πρόεδρος της ΝΔ Κ. Καραμανλής.

Η εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Αννα Διαμαντοπούλου εμφανίστηκε αισιόδοξη για νίκη, ενώ ο Γιώργος Σουφλιάς χαρακτήρισε γελοιότητες τις καταγγελίες περί ακροδεξιάς του Γ. Παπανδρέου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή