Ισπανία: Έχασε την ευκαιρία η Ατλέτικο Μαδρίτης

Κυριακή, 08 Μαρτίου 2015 23:52
UPD:23:53
EPA/VICTOR LERENA
A- A A+

Την ευκαιρία να μπει ξανά στη μάχη του τίτλου έχασε η Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία παραχώρησε ισοπαλία με σκορ 1-1 στη Βαλένθια στο μεγάλο παιχνίδι της 26ης αγωνιστικής στην πριμέρα ντιβιζιόν.

Το γκολ του Κόκε στο 33΄ δεν αποδείχθηκε τελικά αρκετό για να χαρίσει τους τρεις βαθμούς στους «ροχιμπλάνκος» στο «Βιθέντε Καλντερόν», καθώς 12 λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα ο Μουστάφι ισοφάρισε για τις «νυχτερίδες», που παραμένουν γερά στο παιχνίδι της απευθείας εξόδου στο Τσάμπιονς Λιγκ της νέας περιόδου. 

Το συγκρότημα του Ντιέγκο Σιμεόνε μετά την απώλεια βαθμών μέσα στο «σπίτι» του έμεινε 7 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο, Μπαρτσελόνα και έξι από τη «συμπολίτισσα», Ρεάλ Μαδρίτης, γεγονός που δεν αφήνει και πολλές ελπίδες στην κούρσα του τίτλου. Οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν το ματς με παίκτη λιγότερο, λόγω της αποβολής του Χάβι Φουέγκο στο 90΄.

Σε μεγάλη βραδιά η Βιγιαρεάλ συνέτριψε με 4-1 την Θέλτα στο «Μαδριγάλ». Ο Τζιοβάνι Ντος Σάντος στο 41΄ άνοιξε το σκορ για το «κίτρινο υποβρύχιο» και στο 45΄ ο Μουσάκιο πέτυχε το 2-0. Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με τον Φερνάντες, αλλά στο 73΄ ο Βιέτο ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-1. Το «κερασάκι στην τούρτα» έβαλε ο Μορένο στο 84΄.

Με γκολ του Κανάλες στο 38΄ η Σοσιεδάδ επικράτησε 1-0 της Εσπανιόλ και ουσιαστικά «εξασφάλισε» την παραμονή της στην πριμέρα ντιβιζιόν. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις