Πρόγνωση καιρού

Τρίτη, 02 Μαρτίου 2004 07:00
UPD:07:16
A- A A+

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες στα βορειοδυτικά και στην Κρήτη, προβλέπει για σήμερα Τρίτη, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ). Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι στρεφόμενοι αργά τη νύχτα στα δυτικά και βόρεια σε βόρειους με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Αναλυτική πρόγνωση,

* Μακεδονία, Θράκη : Νεφώσεις με πρόσκαιρες τοπικές βροχές. Ανεμοι ασθενείς μεταβλητοί. Θερμοκρασία από 4 έως 14 βαθμούς.

* Δυτική Ελλάδα : Νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανότητα πρόσκαιρων καταιγίδων. Από αργά το απόγευμα στα βορειοδυτικά τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Ανεμοι μεταβλητοί ασθενείς που από τη νύχτα θα γίνουν βόρειοι έως μέτριοι. Θερμοκρασία από 6 έως 16 βαθμούς.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος : Νεφώσεις με τοπικές βροχές. Ανεμοι νότιοι ασθενείς μέχρι μέτριοι. Θερμοκρασία από 8 έως 17 βαθμούς.

* Κυκλάδες, Κρήτη : Νεφώσεις με τοπικές βροχές και στην Κρήτη πιθανώς καταιγίδες. Ανεμοι από νότιες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι. Θερμοκρασία από 11 έως 18 βαθμούς.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα : Νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές κυρίως στα Δωδεκάνησα. Ανεμοι από νότιες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι. Θερμοκρασία από 10 έως 18 βαθμούς.

Σήμερα στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις με πιθανότητα παροδικών βροχών. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 17 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με πιθανότητα παροδικών βροχών. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 14 βαθμούς.

Αύριο Τετάρτη στα βορειοδυτικά λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Στη Βόρεια Ελλάδα προβλέπονται νεφώσεις με ασθενείς βροχές και λίγα χιόνια στα ορεινά. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες στις νότιες περιοχές.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια βορειοανατολικοί ισχυροί έως πολύ ισχυροί ενισχυόμενοι από αργά το απόγευμα και στις υπόλοιπες περιοχές ανατολικοί νοτιοανατολικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα κεντρικά και βόρεια.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή