Καναδάς: Διαγωνισμός... παγωμένου χτενίσματος

Παρασκευή, 06 Μαρτίου 2015 11:51
UPD:12:40
REUTERS/HANDOUT
A- A A+

Τρεις νεαροί φίλοι, κάτοικοι του Καναδά, αψήφησαν τις πολικές θερμοκρασίες, που άγγιζαν τους -30 βαθμούς Κελσίου, για να συμμετάσχουν σε έναν διαγωνισμό για το πιο επιτυχημένο παγωμένο χτένισμα.

Οι τρεις φίλοι, οι οποίοι έχουν γαλλική καταγωγή, έκαναν μια βουτιά σε μια θερμαινόμενη αλλά ανοιχτή πισίνα βρέχοντας και τα μαλλιά τους, για να δείξουν στο κοινό τα τρελά, παγωμένα χτενίσματά τους.

Ο ετήσιος διεθνής διαγωνισμός παγωμένου χτενίσματος διεξάγεται κάθε Φεβρουάριο στην περιοχή Γιούκον του Καναδά, με τους κανόνες να είναι απλοί.

Οι διαγωνιζόμενοι πρέπει να τρέξουν προς το νερό, να βρέξουν τα μαλλιά τους, να τα αφήσουν να παγώσουν και να δημοσιεύσουν φωτογραφίες με το περίεργο χτένισμα που έκαναν με τη βοήθεια... της φύσης.

ODN

Με τη θερμοκρασία σε τόσο χαμηλά επίπεδα, τα μαλλιά παγώνουν σε λιγότερο από ένα λεπτό, με τους συμμετέχοντες, των οποίων το αίμα πιθανότατα… βράζει, να κάνουν αρκετές συνεχόμενες προσπάθειες, για να πετύχουν το καλύτερο χτένισμα.

Η χρήση των ιαματικών πηγών διαδίδεται όλο και περισσότερο στον Καναδά, χάρη στις θεραπευτικές ιδιότητες που τους αποδίδονται.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή