Διαμαντοπούλου: 2,2 δισ. ευρώ το κόστος των μέτρων Παπανδρέου για τους αγρότες

Τρίτη, 02 Μαρτίου 2004 15:02
A- A A+

Σε 2,2 δισ. ευρώ υπολογίζεται το κόστος των μέτρων που εξήγγειλε υπέρ των αγροτών χθες ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου. Αυτό ανέφερε η εκπρόσωπος του Κινήματος ¶ννα Διαμαντοπούλου, απαντώντας σε σχετική ερώτηση και πρόσθεσε ότι το ποσό αυτό θα καλυφθεί εν μέρει από τη μείωση των αμυντικών δαπανών και την ανάπτυξη της χώρας.

Όταν ρωτήθηκε γιατί τα μέτρα αυτά εξαγγέλθηκαν τώρα και δεν περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ, η κ. Διαμαντοπούλου σημείωσε ότι ο κ. Παπανδρέου βρήκε το πρόγραμμα σε μεγάλο βαθμό διαμορφωμένο και πρόσθεσε την ανάγκη διαλόγου με ειδικές κοινωνικές ομάδες. «Όλο αυτό το διάστημα έγινε πολύ μεγάλη προσπάθεια από το οικονομικό επιτελείο του κόμματος και του κ. Παπανδρέου, προκειμένου να εξειδικευτούν τα συγκεκριμένα μέτρα», διευρίνισε η εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ.

Η κ. Διαμαντοπούλου παρατήρησε ότι το κόστος των μέτρων που εξήγγειλε η Νέα Δημοκρατία θα ξεπεράσει τα 10,5 δισ. ευρώ, «τη στιγμή που η ίδια η ΝΔ ισχυρίζεται ότι η οικονομία είναι κατεστραμμένη και ενώ δεν εξηγεί πώς θα ανταποκριθεί στην εφαρμογή τέτοιων μέτρων».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή