Πρόκριση Ντόρτμουντ, καρδιοχτύπι για Ρόις

Τετάρτη, 04 Μαρτίου 2015 00:53
UPD:00:56
REUTERS/HANNIBAL HANSCHKE

Η Ντιναμό Δρέσδης δεν ήταν δυνατόν να αποτελέσει εμπόδιο για την ευρισκόμενη σε εξαιρετική κατάσταση Ντόρτμουντ, που με δύο γκολ του Ιμόμπιλε (50΄, 90΄) πέρασε με 2-0.

A- A A+

Η Ντιναμό Δρέσδης δεν ήταν δυνατόν να αποτελέσει εμπόδιο για την ευρισκόμενη σε εξαιρετική κατάσταση Ντόρτμουντ, που με δύο γκολ του Ιμόμπιλε (50΄, 90΄) πέρασε με 2-0 από την έδρα της αντιπάλου της και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας.

Αυτά ήταν τα... καλά νέα. Τα άσχημα μαντάτα για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ ήταν ο τραυματισμός του Ρόις, ο οποίος αποχώρησε στο πρώτο ημίχρονο και οι Βεστφαλοί κάθονται πια σε «αναμμένα κάρβουνα» ενόψει της ρεβάνς με τη Γιουβέντους για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν χρειάστηκε την παράταση για να κάμψει με 2-0 την αντίσταση της Καϊζερσλάουτερν (102΄ Τσαλχάνογλου, 113΄ Κίσλινγκ) και η Χόφενχαϊμ πέρασε με το ίδιο σκορ από την έδρα της Άαλεν (16΄ Πολάνσκι, 56΄ Φόλαντ).

Η Φράιμπουργκ, τέλος, νίκησε 2-1 (17΄ αυτ. Ούτζα, 19΄ Νταρίντα – 90΄ Ντέιβερσον) την Κολονία, αφήνοντας τα «κριάρια» εκτός συνέχειας στη διοργάνωση.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις