Μπάσκετ: Ο Παναθηναϊκός πέρασε εύκολα από το Ρέθυμνο

Κυριακή, 01 Μαρτίου 2015 18:18
UPD:18:23
ACTION IMAGES PRESS AGENCY
A- A A+

Την 16η του νίκη πέτυχε στο Ρέθυμνο ο Παναθηναϊκός, με 94-77, επί του Ρεθύμνου στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ ανδρών.

Η ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς βρήκε αντίσταση από τους Κρητικούς μόνο στην πρώτη περίοδο, όταν και προηγήθηκε με... βραχεία κεφαλή (22-21). Από κει και πέρα βρήκε το ρυθμό της κι έφτασε άνετα στο στόχο της, ξεπερνώντας προσωρινά τον Ολυμπιακό στην κορυφή, που αύριο παίζει με τα Τρίκαλα εκτός έδρας.

Ο Παναθηναϊκός είχε σε μεγάλη μέρα τους Νίκο Παππά και Τζέιμς Γκιστ, που τελείωσαν τον αγώνα με 19 πόντους. Οι δύο προαναφερθέντες προέρχονταν από την εξαιρετική τους εμφάνιση και στο Ισραήλ επί της Μακάμπι και ιδιαίτερα για τον πρώτο ο Μαυροβούνιος τεχνικός έχει κάθε λόγο να χαμογελάει, καθώς ξαναβρίσκει σιγά-σιγά τον καλό του εαυτό μετά τους τραυματισμούς και την εγχείρηση που υποβλήθηκε πρόσφατα (σκωληκοειδίτιδα).

Φαγιέ και Κράβιτς με 16 και 15 πόντους αντίστοιχα ξεχώρισαν από τους Κρητικούς, που πάλεψαν στο πρώτο μέρος, αλλά στο δεύτερο δεν κατάφεραν να ακολουθήσουν το ρυθμό στο ματς οι «πράσινοι».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις