Αναφορά Γιώργου Παπανδρέου στα φυλλάδια

Πέμπτη, 04 Μαρτίου 2004 11:19
UPD:11:25
A- A A+

Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου στο τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ-1 και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», με τον Γιώργο Παπαδάκη.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στα φυλλάδια τα οποία, όπως είπε, διακινήθηκαν από τη Νέα Δημοκρατία. «Μου κάνει εντύπωση, είπε ο κ. Παπανδρέου, για τη Νέα Δημοκρατία, αυτά όμως τα φυλλάδια έχουν μοιραστεί τις τελευταίες εβδομάδες σε ενορίες. Ρωτήσαμε την Αρχιεπισκοπή η οποία μας διαβεβαίωσε ότι δεν έχει καμμία σχέση. Είναι αναμφισβήτητο ότι μοιράζονταν από τη Νέα Δημοκρατία. Μου είπε μάλιστα η κ. Διαμαντοπούλου ποιοί ήταν αυτοί οι άνθρωποι. Αυτή η κυκλοφορία των φυλλαδίων δεν συνάδει με το ήθος που εμείς θέλουμε να δείξουμε. Εμπλέκει την Εκκλησία. Δεν μπορεί να χρησιμοποιείται η Εκκλησία ως όχημα κομματικής προπαγάνδας».

Σε ερώτηση εάν είναι προβοκάτσια από το κόμμα του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Παπανδρέου απάντησε : «Προβοκάτσια δεν υπάρχει από εμάς. Τα φυλλάδια διακινούνταν από άτομα που βρίσκονταν μέσα σε οχήματα της Νέας Δημοκρατίας. Είμαστε το πρώτο κόμμα, γιατί να θέλουμε να δημιουργήσουμε τέτοιο θέμα.

Φοβούνται οτι είμαστε πρώτοι και δεν μπορώ να αξιολογήσω την κίνηση αυτή της Νέας Δημοκρατίας. Δεν αμφισβητώ την αλήθεια σε αυτή την υπόθεση. Η Νέα Δημοκρατία δείχνει το ήθος που θέλει στην πολιτική».

Σε άλλη ερώτηση του Γιώργου Παπαδάκη εάν πιστεύει ότι ο Κώστας Καραμανλής γνώριζε τη διακίνηση αυτών των φυλλαδίων σχολίασε : «Δεν το ξέρω, όμως άνθρωποι της Ν.Δ. διακινούσαν αυτά τα φυλλάδια».

ΠΗΓΗ : Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή