Ευρωλίγκα: Στο… κόλπο και η Φενερμπαχτσέ

Παρασκευή, 27 Φεβρουαρίου 2015 21:37
UPD:21:42
EPA/SERGEI ILNITSKY
A- A A+

Στο παιχνίδι της κατάκτησης της πρώτης θέσης του 6ου ομίλου μπήκε για τα καλά και η Φενερμπαχτσέ με τη σημερινή της νίκη στη Μόσχα επί της ΤΣΣΚΑ με 81-75.

Αυτή την φορά ο μαθητής (Ιτούδης) «υποκλίθηκε» στο δάσκαλο (Ομπράντοβιτς). Οι Τούρκοι έκαναν το «μπαμ» της 8ης αγωνιστικής (πρεμιέρα του Β΄ γύρου του Top 16) και υποχρέωσαν τους Ρώσους στην 2η ήττα τους στη διοργάνωση (η πρώτη ήταν από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ) και, μάλιστα, μέσα στο «σπίτι» τους.

Η «Φενέρ» με τη διαφορά των 6 πόντων κάλυψε και αυτή της ήττας στην Κωνσταντινούπολη στην παράταση (81-84), στον πρώτο γύρο, και, πλέον, μπαίνει για τα καλά στο παιχνίδι της κατάκτησης της 1ης θέσης του 6ου ομίλου.

Κορυφαίοι των νικητών ήταν οι Γκάουντλοκ και Βέσελι με 14 πόντους ο καθένας, ενώ ο Μπογκντάνοβιτς πέτυχε άλλους 13. Ο Νίκος Ζήσης σε 17:49 λεπτά συμμετοχής έμεινε… άποντος, ενώ πολύ καλός ήταν και ο Μπιέλιτσα με 11 πόντους και 13 ριμπάουντ.

Από την «ομάδα του στρατού» ξεχώρισε ο Νάντο Ντε Κολό με 18 πόντους, ενώ ο Μίλος Τεόντοσιτς –που ήταν και μοιραίος στο τέλος- είχε 14 πόντους.

Ντεμπούτο με την φανέλα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας έκανε και ο Αντρέι Κιριλένκο, ο οποίος σε 5:06 λεπτά συμμετοχής είχε 2 πόντους και 1 ασίστ. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις