Παπαρήγα: O λαός να βγάλει τα συμπεράσματά του από τα τελευταία γεγονότα

Πέμπτη, 04 Μαρτίου 2004 14:34
A- A A+

Στο θέμα των φυλλαδίων αναφέρθηκε η γενική γραμματέας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα:

«Όπως είναι γνωστό το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας, είναι ένα κόμμα πάρα πολύ έμπειρο στα ζητήματα της μαύρης προπαγάνδας και της προβοκάτσιας, προεκλογικά και μη.

Εμείς περιμέναμε, ότι λίγο πριν ανοίξει η κάλπη θα συμβούν διάφορα, κυρίως ανάμεσα στα δύο μεγάλα κόμματα, τα οποία ένα πράγμα έχουν στο νου τους: Να διατηρήσουν ή να κατακτήσουν την διακυβέρνηση. Και το πρόβλημά τους είναι ότι οι διαφορές των προγραμμάτων τους είναι σχεδόν ανύπαρκτες. Επομένως, το πεδίο της μάχης δεν μπορεί παρά να δοθεί με την μαύρη προπαγάνδα, με την προβοκάτσια, με όλα εκείνα τα μέσα τα οποία διασφαλίζουν, να δημιουργήσουν εντύπωση διαφορών ανάμεσα στα δύο κόμματα.

Εμείς δεν μπορούμε, βεβαίως, να παίξουμε το ρόλο του Σέρλοκ Χόλμ και να ανακαλύψουμε τι έγινε. Κι αν θέλετε, δεν είναι εύκολο να ασχοληθεί κανείς με αυτό το ζήτημα. Εμείς λέμε το εξής πράγμα: Ας πάνε να τα βρούνε μεταξύ τους.

Σημασία έχει ο λαός να βγάλει συμπεράσματα, να τα βρει με τη συνείδησή του, με την ευθύνη του και όλα αυτά τα γεγονότα που ζούμε αυτές τις τελευταίες ώρες -και δεν ξέρουμε και τι άλλο θα συμβεί μέχρι την Κυριακή».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή