Σύγκρουσης για τα φυλλάδια συνέχεια

Πέμπτη, 04 Μαρτίου 2004 20:56
A- A A+

Το απόγευμα, η Αννα Διαμαντοπούλου δέχθηκε βροχή ερωτήσεων για το πώς έφτασε η καταγγελία για τους επίμαχους φακέλους στη Χαριλάου Τρικούπη, καθώς και για το ποιοι και πώς πήραν την πρωτοβουλία να βγάλουν τις φωτογραφίες έξω από το ταχυδρομείο στο Κουκάκι. «Δεχθηκαμε πληροφορίες και τηλέφωνα από πολλές περιοχές της Ελλάδας, καταγγελίες σε πολλούς γραμματείς Νομαρχιακών Επιτροπών όλη την προηγούμενη περίοδο. Το ΠΑΣΟΚ σε αυτή την αήθη επίθεση, έπρεπε να αντιδράσει, να διερευνήσει, να κατανοήσει τι συμβαίνει και να καταφύγει στη δικαιοσύνη όπως και το έπραξε, με πλήρη, ασφαλή και τεκμηριωμένα στοιχεία», απάντησε η εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Θ. Ρουσόπουλος, σχολίασε:

«Η αποψινή επιχείρηση της κυρίας Διαμαντοπούλου να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα προκαλεί θλίψη σε κάθε σκεπτόμενο πολίτη.

Ολες οι Ελληνίδες και όλοι οι Ελληνες αντελήφθησαν ότι το ΠΑΣΟΚ, τρεις μέρες πριν τις εκλογές, επιχειρεί με κάθε μέσο να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη από τα πραγματικά προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας.

Οι πολίτες κρίνουν και αξιολογούν τους πάντες. Στις 7 Μαρτίου θα δώσουν την απάντησή τους σε αυτούς που, πίσω από την επίκληση του "νέου", δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να επιχειρούν να φανατίσουν, να πολώσουν, να διχάσουν».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή