Brit Awards: Ένα ατύχημα και αρκετές εντυπωσιακές εμφανίσεις

Απονεμήθηκαν τα βρετανικά μουσικά βραβεία
Πέμπτη, 26 Φεβρουαρίου 2015 17:04
UPD:17:05
A- A A+

Τα βραβεία Brit Awards, της κορυφαίας ίσως μουσικής βιομηχανίας στην Ευρώπη, απονεμήθηκαν το βράδυ της Τετάρτης στο Ο2 Arena του Λονδίνου, με την Madonna να τραβά και πάλι τα φώτα, αυτή τη φορά με μια άτυχη στιγμή στη σκηνή.

Ο Ed Sheeran, ο οποίος ήταν και ο μεγάλος νικητής της βραδιάς, αναδείχθηκε καλύτερος Βρετανός σόλο καλλιτέχνης, αλλά κέρδισε επίσης και το βραβείο για το καλύτερο βρετανικό άλμπουμ. Η  Paloma Faith, κέρδισε το αντίστοιχο βραβείο στη γυναικεία κατηγορία, ενώ η Taylor Swift απέσπασε το βραβείο για την καλύτερη διεθνή σόλο καλλιτέχνιδα.

Τέλος, οι Foo Fighters αναδείχθηκαν ως το καλύτερο διεθνές συγκρότημα, ενώ ο Kanye West μαζί με τον Allan Kingdom έβαλαν «φωτιά» στη σκηνή, παρουσιάζοντας ζωντανά το νέο τους τραγούδι, «All Day», για πρώτη φορά.

Η Μadonna εμφανίστηκε προκειμένου να κλείσει την απονομή των φετινών βραβείων ως ταυρομάχος, φορώντας μια εντυπωσιακή μαύρη κάπα, σχεδιασμένη από τον Αρμάνι. Ξεκίνησε να τραγουδά ζωντανά το «Living For Love», το πρώτο της σινγκλ από το επερχόμενο άλμπουμ της, με τίτλο «Rebel Heart». Στο ψηλότερο από τα τρία σκαλιά που είχαν στηθεί στη σκηνή, ένας από τους χορευτές έπρεπε να τραβήξει την κάπα της από το κάτω μέρος ώστε να λυθεί, ενώ η τραγουδίστρια ανέβαινε. Η κάπα όμως ήταν δεμένη σφιχτά και ο χορευτής τράβηξε και την Αμερικανίδα σταρ προς τα πίσω, ρίχνοντάς την. Η βασίλισσα της ποπ δεν πτοήθηκε από το κάπως άσχημο πέσιμο, αλλά σηκώθηκε και συνέχισε αγέρωχη.

Μετά το  περιστατικό, η τραγουδίστρια ανέβασε φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενημερώνοντας τους θαυμαστές της πως δεν τραυματίστηκε, και διευκρινίζοντας χιουμοριστικά πως για όλα φταίει… η κάπα του Αρμάνι.

FKA Twigs, Rita Ora και Charli XCX στα Brit Awards

Εντυπωσιακές εμφανίσεις

Οι εκκεντρικές δημιουργίες, οι διαφάνειες και τα εντυπωσιακά ντεκολτέ κυριάρχησαν σε κάποιες από τις πιο συζητημένες εμφανίσεις κατά την απονομή των βραβείων. Η 23χρονη τραγουδίστρια Charli XCX, η οποία έχει συνηθίσει το κοινό σε ιδιαίτερες εμφανίσεις, αυτή τη φορά στα Brit Awards τράβηξε τα φλας των φωτορεπόρτερ, καθώς εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί του O2 Arena με ένα αποκαλυπτικό φόρεμα. Στις εμφανίσεις που συζητήθηκαν συγκαταλέγονται και αυτές της Rita Ora, της FKA Twigs και της Taylor Swift.

Οι νικητές στις κύριες κατηγορίες

Καλύτερη Βρετανίδα σόλο καλλιτέχνιδα
Paloma Faith

Καλύτερος Βρετανός σόλο καλλιτέχνης
Ed Sheeran

Καλύτερο Βρετανικό συγκρότημα
Royal Blood

Καλύτερη διεθνής σόλο καλλιτέχνιδα
Taylor Swift

Καλύτερος διεθνής καλλιτέχνιδα καλλιτέχνης
Pharrell Williams

Καλύτερο διεθνές συγκρότημα
Foo Fighters

Καλύτερος Βρετανός πρωτοεμφανιζόμενος
Sam Smith

Βραβείο Critics Choice
James Bay

Καλύτερος Βρετανός παραγωγός
Paul Epworth

Καλύτερο βρετανικό άλμπουμ
«Ed Sheeran, X»

Καλύτερο βρετανικό σινγκλ
Mark Ronson featuring Bruno Mars, «Uptown Funk»

Καλύτερο βρετανικό βίντεο
One Direction, «You & I».

[email protected]
 

Προτεινόμενα για εσάς