Η έξοδος των ετεροδημοτών

Παρασκευή, 05 Μαρτίου 2004 18:12
A- A A+

Η έξοδος των ετεροδημοτών θα πραγματοποιηθεί με άστατο καιρό, καθώς θα επικρατήσουν τοπικές βροχές ή χιονόνερο, κυρίως στα ανατολικά και νότια, και ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά. Σχετική ύφεση των φαινομένων προβλέπουν οι μετεωρολόγοι αύριο, αλλά βρόχες το βράδυ της Κυριακής.

Ωστόσο, επετράπη ο απόπλους από τα λιμάνια του Πειραιά και της Ραφήνας.

Εκτακτα μέτρα ισχύουν στις εθνικές οδούς. Στην Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου, στο ύψος της Κακιάς Σκάλας, έχει παραχωρηθεί μια επιπλέον λωρίδα έως τις 21:00, το Σάββατο από τις 07:00 έως τις 14:00 και την Κυριακή από τις 07:00 έως τις 13:00.

Επίσης η Τροχαία προχωρεί σε κυκλοφοριακές παρεμβάσεις στην Αθηνών-Λαμίας, αλλά και στη Βάρης-Κορωπίου και Δημοκρατίας στο Πέραμα. Από αύριο στις 14.00 έως τις 6 π.μ. της Δευτέρας οι ταξιδιώτες δεν θα καταβάλλουν το αντίτιμο των διοδίων στα εθνικα οδικα δικτυα.

Μεγάλη ταλαιπωρία περίμενε το πρωί τους επιβάτες στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», καθώς βλάβη στο σύστημα ελέγχου εισιτηρίων είχε ως αποτέλεσμα καθυστερήσεις. Οι πτήσεις εκτελούνται πλέον κανονικά, και μέχρι το βράδυ του Σαββάτου υπολογίζεται ότι θα έχουν φτάσει στα διάφορα αεροδρόμια της χώρας 100 πτήσεις τσάρτερ.

Με επιπρόσθετα βαγόνια κυκλοφορούν οι συρμοί του ΟΣΕ, προκειμένου να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες της επιβατικής κίνησης.

Μεγάλη είναι η κίνηση από το πρωί στον σταθμό των υπεραστικών λεωφορείων.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή